Stora företag / koncerner

Leasing för att spara på resurserna. Och ekonomiska rådgivare som vet exakt vad du behöver som entreprenör. Typiskt GRENKE med andra ord.

På en mycket konkurrensintensiv marknad har du knappt tid att andas. Nya tekniker och nya arbetsmiljöer kräver konstanta investeringar. Och hur håller du ordning på finanserna mitt i allt detta?

Svaret: med GRENKE som en rutinerad partner vid din sida. Genom leasing ger vi dig den frihet du behöver för att dina idéer ska kunna blomstra.

GRENKE gör det enkelt för dig.

Som entreprenör gör du inget halvdant, och definitivt inte i fråga om finansiering. GRENKE är den pålitliga finansieringspartnern för entreprenörer – snabbt, enkelt och med oslagbara förmåner.

Pålitligt

Enkelt

Transparent

Personligt

Pålitligt

Enkelt

Transparent

Personligt

Våra tjänster hjälper dig framåt

Från 3D-skrivare och bärbara datorer för försäljning ute på fältet till caféutrustning – med GRENKEs finansieringslösningar kan du förbättra produktiviteten, konkurrenskraften och stämningen på arbetsplatsen.

Erfarenhet skapar förtroende

GRENKE ger dig den frihet du behöver för att släppa lös din entreprenörsanda. Allt skräddarsys med förmånliga villkor.

Det är din framgång som driver oss

Sedan 1978 har vi älskat att hjälpa företag som vill få saker och ting gjorda. GRENKE är en mångsidig möjliggörare för stora företag och koncerner. 

Det spelar inte någon roll om du är verksam inom industri, detaljhandel eller servicesektorn. Vi kan hjälpa dig med vår erfarenhet.

Utvalda produktlösningar

Med hjälp av dessa fantastiska tjänster kan vi utveckla din verksamhet:

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00