Små / Medelstora företag

Med våra enkla och anpassade finansieringslösningar kan du göra det mesta av dina styrkor. Du kan alltid använda den senaste utrustningen och ge dig själv manöverutrymme.

Exakt det stöd du behöver

För företagare är varje investering en möjlighet och en utmaning i ett. Vi vill ge dig modet att tro på dina idéer och göra dem till verklighet. Detta är anledningen till att våra lösningar erbjuder den säkerhet du behöver.

Du står för idéerna så sköter vi finansieringen.

Din verksamhet går bra och fler möjligheter visar sig varje dag. Men din tid slösas bort på att föråldrad utrustning ska fungera och du oroar dig för om du har tillräckligt på kontot för att genomföra den där utbildningen du planerade. Denna förlust av värdefull tid och oro kan medföra missade möjligheter att växa och att genomföra dina idéer.

Vi på GRENKE är väl medvetna om detta. Därför erbjuder vi anpassade lösningar för att säkra din likviditet och göra dina idéer till verklighet. Vi kan hjälpa dig med leasing av den senaste hårdvaran, kontorsutrustningen eller verktygen som just du behöver för att få ditt företag att blomstra.

GRENKE – bra för dina affärer fyra gånger om

Personligt

Skräddarsytt

Enkelt

Flexibelt

Personligt

Skräddarsytt

Enkelt

Flexibelt

Lösningar som är lika unika som du är

Erbjuder du dina kunder anpassade lösningar istället för färdigpaketerade tjänster? Du kan förvänta dig exakt detsamma från GRENKE! Det gäller oavsett om du vill garantera din likviditet eller är ute efter skräddarsydda finansieringslösningar för din maskinpark.

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00

Erfarenhet skapar förtroende

GRENKE ger dig den frihet du behöver för att släppa lös din entreprenörsanda. Allt skräddarsys med förmånliga villkor.

Din partner för små och medelstora företag

Vi älskar att hjälpa entreprenörer som vill få saker och ting gjorda. GRENKE är framför allt en mångsidig möjliggörare för små och medelstora företag.

Det spelar inte någon roll om du är verksam inom industri, detaljhandel eller servicesektorn. Vi kan hjälpa dig med vår erfarenhet.

Utvalda produktlösningar

Med hjälp av dessa fantastiska tjänster kan vi utveckla din verksamhet: