Detaljhandel

Vill du göra det enklare att planera din likviditet på lång eller kort sikt? GRENKE har de perfekta lösningarna.

Grossistverksamhet och detaljhandel utgör livsnerven i ekonomin. En allt större del av avkastningen inom dessa sektorer genereras via nätet. Är du väl rustad att hantera de utmaningar som framtiden bär med sig? Dina kunder förväntar sig toppkvalitet hela tiden, samt exceptionell leveranskapacitet och flexibla betalningsalternativ. Problemet är att allt detta kostar pengar och binder upp likviditet, vilket i synnerhet är en kritisk faktor inom detaljhandel där marginalerna ofta är minimala.

GRENKE erbjuder de rätta produkterna och personlig finansiell rådgivning för detaljhandeln. Genom attraktiv leasing gör vi det lättare för dina kunder att fatta beslut om vad de ska köpa. Det är enkelt, skräddarsytt och till utmärkta villkor.

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00

Håll igång din verksamhet

Många ledande företag inom detaljhandeln förlitar sig redan på produkter och finansiell rådgivning via GRENKE. Återförsäljare leasar nu de senaste kassasystemen, investerar i lagerutrustning och uppdaterar sin kontorskommunikation. Allt med GRENKE.

Förbättra kassaflödet med månatliga eller kvartalsvisa betalningar för att använda den senaste utrustningen, så du kan fokusera på tillväxt och stabilisering för framtiden. Med allt detta inom räckhåll kan du vara säker på att ditt företag kommer fortsätta blomstra. Så när ska vi sätta igång?

Vilken typ av lösning passar dig?

Prova nu! Fråga Resultat

Det tar bara tre steg för att hitta en passande lösning

Det finns olika typer av lösningar, beroende på ditt investeringsbehov. Gör vårt test och få reda på vilket alternativ som är rätt för dig på ett kick.

Gör du investeringar flera gånger per år?

Investerar du regelbundet i olika typer av tillgångar för din verksamhet?

Ägnar du mycket tid åt att skriva på avtal för ditt företags utrustning?

Det rätta alternativet för dig är ramavtalet

Du har större investeringsbehov och behöver den flexibilitet som detta innefattar. Det är precis det du får med GRENKEs ramavtal, som gör det möjligt för dig att finansiera kontorsutrustning på ett sätt som passar dina behov. Vi kommer gärna med råd – bara hör av dig.

Det rätta alternativet för dig är Hyresavtal

Du vill ha konsekventa månads-/kvartalsavgifter som ger dig förutsägbara investeringsplaner, samtidigt som du är flexibel. Du behöver inte leta efter någonting annat än GRENKEs hyresavtal – det är precis vad du behöver. Vi kommer gärna med råd – hör bara av dig.

Prova nu!
Ja
Nej

Hur formar du framtiden?

Vi levererar så att du kan leverera

Nu för tiden är effektiv lagerlogistik och därigenom förmågan att leverera de nödvändiga kvantiteterna i tid med minimal kapitalbindning ett måste. Detta kräver en hög grad av automatisering och nödvändig likviditet. GRENKE hjälper dig med leasing.

Skapa kundupplevelser

Vad är det som gör detaljhandeln till det den är? Mer än någonting annat, mängder av behov hos kunderna och, i förlängningen, nästintill oändliga krav för en positiv kundupplevelse. Med ett ramavtal hjälper vi dig att förverkliga dina idéer och håller alltid din utrustning aktuell.

Vi gör det lätt för dig att göra det du vill

Digitalisering håller på att förvandla detaljhandeln i grunden och gör många saker betydligt lättare, som till exempel betalningar. Om du också vill erbjuda dina kunder enklare betalningsalternativ, kan du hyra moderna kassasystem med GRENKEs hyresavtal. Enklare kan det inte bli. 

whitepaper

Dina behov är unika och det är även vår finansieringsrådgivning.

Har du ett speciellt önskemål? Låt oss prata om det. Vi ser fram emot att få ge dig en personlig rådgivning.

Populära produkter för detaljhandel

Känner du fortfarande dig osäker på hur vi kan hjälpa dig? Ta reda på mer om våra lösningar.