GRENKE i Sverige

Vi har en lång tradition av entreprenörskap hos oss. GRENKE grundades i tyska Baden-Baden 1978. Vårt första kontor i Sverige öppnades 2004.

Låt oss göra det enkelt för dig.

Du kan inte motstå en idé som blivit tiden mogen. Lösningar från GRENKE har skapat det finansiella ramverket för framgångsrika företag i drygt 40 år nu – snabbt, enkelt och med en personlig prägel.

Flexibla finansieringslösningar under ett och samma tak

Fantastiska saker inleds ofta ganska anspråkslöst. Allt som behövs är att folk känner tillit och ekonomisk frihet för att våga bryta ny mark.

 

På GRENKE är vi entreprenörer. Det är därför som vi gillar att vara modiga och även göra saker och ting möjliga för våra kunder. Oavsett om du vill finansiera kraftfull IT-utrustning eller behöver nya kontorsmöbler kan GRENKE hjälpa dig med detta och mycket mer. Det är vår specialitet att hängivet kunna förvalta många små avtal. Vi ger den här processen en personlig prägel, i kombination med den entreprenörsmässiga glöd som vi vet även är din drivkraft.

 

Genom åren har vårt motto, ”Fast. Forward. Finance.”, har gjort oss till en av de ledande leverantörerna inom vårt segment. Men det stoppar oss absolut inte från att arbeta outtröttligt med nya lösningar som hjälper våra kunder.

GRENKE Sverige i siffror*

Oavsett var du befinner dig är GRENKE Sverige din lokala partner. Siffrorna talar sitt tydliga språk:

1
Verksamhet: GRENKE är expert på finansiering
3
Kontor i Sverige
2004
GRENKE etableras i Stockholm
26
Anställda i Sverige

* Från 31 december 2022

GRENKE nära dig

Det är lätt att hitta oss. Välj ditt land, ange din plats och sedan visas kontaktuppgifter för ditt närmaste GRENKE-kontor.

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00

De senaste nyheterna

22

nov. 2023

Optimera ditt lager med Grenke – Finansieringslösningar för Lagerinredning

Att hålla ett lager välorganiserat och effektivt är en utmaning som alla verksamheter står inför. Med Grenke som din finansieringspartner kan du realisera möjligheten att förse ditt företag med den...

24

apr. 2023

Så enkelt kan företagen följa med i utvecklingen

Förändringstrycket inom industrin har aldrig varit så högt. Idag är nya tekniska lösningar och automatiserade system ett måste för att kunna klara av det dagliga arbetet i en alltmer konkurrenskraf...

Något annat som skulle kunna vara intressant för dig

GRENKE är här för dig och erbjuder rutin, expertis och engagemang. Ta reda på mer här eller prata med oss.