Sjukvård

Det handlar inte bara om ditt engagemang för dina patienter – din mottagnings, kliniks eller vårdinrättnings finanser måste också vara sunda. GRENKE har exakt rätt medicin för finansiering.

De flesta inrättningar inom sjukvårdssektorn regleras av specifika krav. Är ditt ekonomiska spelrum extremt begränsat på grund av standardavgifter, schablonbelopp och bestämmelser? Är det svårt att gå med vinst?

GRENKE låter dig koncentrera dig helt på din kärnverksamhet inom medicin och behandling. Som rutinerad partner inom sjukvårdssektorn vet vi hur man stabiliserar ditt pengaflöde. Oavsett om du vill hyra utrustning till din mottagning eller leasa medicinteknik. Tillsammans kommer vi att hitta en anpassad lösning för din utmaning.

Ett partnerskap av jämlikar

Demografiska förändringar och genombrott i behandlingar och terapi innebär att sjukvård kommer vara en viktigare sektor än någonsin i framtiden. På samma gång är trycket på innovation och effektivitet stort. Det är även behovet av professionell finansiell rådgivning för läkare, sjukhus och vårdinrättningar. Det är precis därför vi finns. Så låt oss hjälpa dig med dina utmaningar.

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00

Vilken typ av lösning passar dig?

Prova nu! Fråga Resultat

Det tar bara tre steg för att hitta en passande lösning

Det finns olika typer av lösningar, beroende på ditt investeringsbehov. Gör vårt test och få reda på vilket alternativ som är rätt för dig på ett kick.

Gör du investeringar flera gånger per år?

Investerar du regelbundet i olika typer av tillgångar för din verksamhet?

Ägnar du mycket tid åt att skriva på avtal för ditt företags utrustning?

Det rätta alternativet för dig är ramavtalet

Du har större investeringsbehov och behöver den flexibilitet som detta innefattar. Det är precis det du får med GRENKEs ramavtal, som gör det möjligt för dig att finansiera kontorsutrustning på ett sätt som passar dina behov. Vi kommer gärna med råd – bara hör av dig.

Det rätta alternativet för dig är Hyresavtal

Du vill ha konsekventa månads-/kvartalsavgifter som ger dig förutsägbara investeringsplaner, samtidigt som du är flexibel. Du behöver inte leta efter någonting annat än GRENKEs hyresavtal – det är precis vad du behöver. Vi kommer gärna med råd – hör bara av dig.

Prova nu!
Ja
Nej

Anpassat välbefinnande

Effektivare mottagning

Bekvämare, effektivare, mer ansluten – GRENKE kan hjälpa dig att modernisera din mottagning. Ligg i framkant inom en bransch med korta innovationscykler genom att hyra din nya IT-utrustning och den senaste medicintekniken.

Ha alltid den bästa utrustningen

Toppmodern diagnostik- och behandlingsutrustning ger din mottagning en viktig fördel och gör det möjligt för dig att göra effektiva kontroller som är behagliga upplevelser för patienterna. Ramavtalet säkerställer att din mottagning alltid är försedd med den senaste utrustningen.

Ge dina patienter en hemkänsla

Driver du en tandläkarmottagning och vill modernisera? En behaglig miljö är nyckeln till att göra patienter avslappnade. Med leasing ser du till att dina lokaler har den senaste utrustningen. Dessutom blir det lättare för dig att planera för kostnaderna.

Populära produkter för sjukvårdssektorn

Känner du fortfarande dig osäker på hur vi kan hjälpa dig? Ta reda på mer om våra lösningar.