Låt oss vara framgångsrika tillsammans. Låt oss växa tillsammans.

Dina kvalifikationer spelar roll, men det är din inställning som verkligen gör skillnad.

Våra framgångar baseras på det faktum att vi tänker som våra kunder, som entreprenörer. Det är därför som vi alltid är på jakt efter anställda som inte bara letar efter ett jobb utan som vill agera som entreprenörer i sin vardag, oavsett vilken roll de har. Har du entreprenörsandan inom dig? Om du har det, vill vi erbjuda dig alla möjligheter att börja hos oss och växa tillsammans med oss.

GRENKE förväntar sig mycket – men det kan även du göra.

Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare. Vi förväntar oss att de arbetar hängivet med nya lösningar och innovativa produkter, att de imponerar på kunderna genom enastående service och hantera känsliga ekonomiska problem med yttersta diskretion och professionalism. I utbyte mot detta erbjuder vi attraktiva arbetsvilkor, en internationell arbetsmiljö och en trygg framtid – ett jobb som både låter dig utvecklas personligt och yrkesmässigt. Det ger även dig den frihet och de färdigheter som du behöver för att fatta självständiga beslut tillsammans med tydligt definierade krav och mål. Det just så som vi tycker att en entreprenör tänker och agerar.

 

Vi är på jakt efter anställda som kan gå med i vårt GRENKE-team på alla nivåer.

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00

Så här viktig är du för oss

Ett tryggt jobb i en modern miljö, prestationsbaserad ersättning och en rättvis arbetskultur är grunden för vårt företag. Men vi gör mycket mer för att se till att du blir väl omhändertagen och trivs hos GRENKE.

Förenlighet

Hitta balansen mellan arbete och familjeliv. Vi hjälper dig.

Ett globalt företag

Arbeta vid våra kontor runtom i världen.

Utbildning

Med GRENKE Academy får du intern och extern utbildning.

Flexibel arbetstid

Är du mer produktiv vissa delar på dygnet? Det är inga problem för oss.

Friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring

Med GRENKE håller du dig i form: friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring hjälper dig till ett långt och hälsosamt liv.

Fruktkorg

Hälsosamma sötsaker. En fruktkorg erbjuds regelbundet för våra anställda.

Biljettförmån

Det är lätt att komma till våra kontor med kollektivtrafik. Anställda utan tjänstebil får biljettförmån med kollektivtrafiken.

1 / 7

Har vi lyckats väcka ditt intresse?

Söker du efter en miljö som låter dig utvecklas? Om du gör det, har du kommit rätt. Ta en titt på våra lediga jobb och hitta en tjänst som passar dig.

Mer om oss

GRENKE-koncernen

Våra lösningar hjälper kunder i hela världen att utveckla sin verksamhet på exakt det sätt som de vill. Vi ger dem ekonomiskt spelrum närhelst de så behöver och hjälper dem att ta marknader och kunder med storm med nya idéer.