Finansiering med GRENKE

Vill du kunna utnyttja de senaste tekniken på en gång utan att behöva binda upp kapital i onödan? Lösningen är enkelt: finansiering. Snabbt, bekvämt och perfekt för dina unika behov.

Affärsområdet finansiering

Oavsett om du är en entreprenör som vill finansiera utrustning och inte vill försämra din likviditet eller är en leverantör som värdesätter smidig hantering och snabba kassaflöden är det enkelt att vidga dina finansiella horisonter med GRENKE. En liten investering är tillräckligt för att komma igång.

Finansiering som passar dig

Det är otroligt hur många olika saker som går att finansiera: servrar för IT-system, kassasystem för detaljhandel, eller möbler till ditt nya kontor. Du kan finansiera allt detta och mycket mer med oss.

Av alla möjliga alternativ, varför ska du välja GRENKE? Svaret är enkelt. Det spelar ingen roll om du har ett större eller är ett mindre företag – vi finns här för dig personligen. Vi erbjuder rådgivning, attraktiva villkor även vid små volymer samt snabb och professionell handläggning. Allt för att förenkla för dig i ditt vardaliga arbete. Så du kan fokusera på det som är viktigt. 

Det är inte undra på att vi nu är ledande inom finansiering av small ticket IT-leasing i Europa. Med oss får du den support du behöver utöver din skräddarsydda finansieringslösning.

Du har frågor, vi har svaren

Allt om GRENKEs finansiering

Vill du veta allt? Gå till våra Vanliga frågor för att läsa hur transparent och enkelt det är att använda våra finansieringslösningar.

Våra produkter

Är du på jakt efter ett traditionellt hyresavtal eller någonting som är helt unikt för dig? Läs mer om finansieringslösningarna som är tillgängliga med GRENKE.

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00