Objektsfinansiering

Det är ett företags storlek som är hela grejen eller hur? Inte för oss. Oavsett om du är ett lokalt företag eller en global aktör – på GRENKE får du den finansiering du behöver för din utrustning.

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00

Det du behöver, på det sätt du behöver det

Du behöver ny utrustning och vi har rätt finansiering.

För alla verksamheter

Alltifrån leasing till hyra; vi har rätt finansiering för dig, dina behov och den utrustning du vill ha. Du kan även välja om du vill äga en tillgång eller bara använda den ett tag.

Din tilldelade kontaktperson för GRENKE kommer att utforma en skräddarsydd offert som passar dig perfekt. Vi gör inte skillnad på företag av olika storlek; vi har någonting för alla.

Dina Fördelar

Undrar du vad finansiering med GRENKE har att erbjuda? Du har kommit rätt.

Snabbt

Du behöver inte vänta länge på din nya utrustning.

Anpassat

Vi kommer att skräddarsy vårt erbjudande efter dina behov.

Lätt att planera

Om du väljer oss kan du finansiera en rad olika tillgångar.

Personligt

Vi vill samarbeta med dig för att hitta den rätta typen av finansiering.

Snabbt

Du behöver inte vänta länge på din nya utrustning.

Anpassat

Vi kommer att skräddarsy vårt erbjudande efter dina behov.

Lätt att planera

Om du väljer oss kan du finansiera en rad olika tillgångar.

Personligt

Vi vill samarbeta med dig för att hitta den rätta typen av finansiering.

Det du kan finansiera

Det finns ett stort antal alternativ för objektsfinansiering. Ta en titt på vår lista – du kommer att hitta din drömtillgång. Hittar du inte din produkt? Ta kontakt med oss.

Ljud & Bildteknik

Du tänker i ljud och bilder. Förverkliga dina idéer – allt du behöver är den rätta utrustningen. GRENKE erbjuder ett enkelt sätt för att finansiera kameror, mikrofoner och belysning.

Kontorsmöbler

När du vill expandera kan det bli en dyr affär att köpa in ny kontorsutrustning. Du kan finansiera allt genom GRENKE, från en enda kontorsstol till en hel reception.

Träningsmaskiner

Du hjälper dina kunder att hålla sig i form. För att göra detta behöver du träningsmaskiner. Oavsett om du bara behöver en crosstrainer eller vill uppgradera hela gymmet har du den perfekta finansieringspartnern i GRENKE.

Frankeringsmaskiner

Ditt företag skickar otaliga brev varje dag. Det är en tidsödande syssla att sätta frimärke på varje brev. Det är därför som du behöver en frankeringsmaskin. Men hur finansierar man det? Det är väldigt enkelt: med oss.

Gaffeltruckar

Att flytta tunga saker är ditt jobb. För att göra detta behöver du gaffeltruckar. De måste tåla mycket – du ska ju när allt kommer omkring bära mycket vikt med dem varje dag. Vi kan hjälpa dig med de tunga lyften när det kommer till finansiering.

IT-hårdvara

Idag är mobila enheter oumbärliga i vardagen. Många anser att de är det enskilt viktigaste verktyget i deras arbete. Men det är inte billigt med datorer, servrar och hårddiskar. Vi vet det – och hjälper dig med finansieringen.

Hotellutrustning

Städutrustning, programvara för administration, möbler till rummen – när man driver ett hotell är det mycket att tänka på. En sak som du slipper att tänka på är finansiering. GRENKE tar hand om det.

Kaffemaskiner

En kopp kaffe är en härlig start på dagen. Det hjälper dig även att komma igenom slöheten efter lunchen. Dela känslan med dina anställda genom att finansiera kaffemaskiner med oss.

Kassasystem

Försäljning är det du lever för, och det som håller dig flytande. Det rätta kassasystemet kan hjälpa dig med detta. Detta innefattar terminaler, kontrollpaneler, skannrar, kvittoskrivare och kassalådor. Men hur finansierar du systemet? Med oss.

Kompressorer

Kompressorer används inom alla typer av anläggningar; från byggarbetsplatser till verkstäder. Oavsett vad du behöver kompressorerna till, kan vi avlasta trycket för dig. Med GRENKE kan du finansiera din utrustning på ett enkelt sätt.

Kopiatorer & skrivare

Kopiatorer och skrivare används mycket frekvent på kontor. Därför måste de vara hållbara. Men högkvalitativa maskiner är ofta mycket dyra. Men med GRENKE är det inte ett problem. Du kan enkelt finansiera kopiatorer och skrivare.

LED-teknik

Du lyser upp världen. LED-teknik är inte bara ett överlägset sätt att ge uttryck till ett rum, utan erbjuder även en enorm potential för kreativitet och innovation. Men det är inte direkt billigt. Vi finns här för dig. Med GRENKE är inte stora kostnader ett problem.

Medicinteknik

Människors hälsa är din högsta prioritet. Du måste kunna lita på utrustningen du använder. Du kan även lita på oss när det är fråga om finansiering av medicinteknik.

Multimediautrustning

Multimediautrustning behövs för alla typer av områden. Detta omfattar projektorer, skärmar och projektordukar, samt skärmhållare, hörlursstativ och mycket mer. Du kan finansiera allt via GRENKE.

Städmaskiner

Håll rent hela tiden – ett motto att leva efter! Men hur klarar man det? Med städmaskiner, dammsugare och högtryckstvättar. Vi hjälper dig att täcka kostnaderna. Med GRENKE kan du finansiera allting.

Säkerhetsteknik & larmsystem

Arbetsplatserna i ditt företag är fulla av värdefull utrustning. Det betyder att du måste skydda dem. Säkerhetssystem, larmsystem och övervakningskameror ansvarar för det – om GRENKE sköter finansieringen.

Programvara

Du har redan maskinvaran. Allt du saknar är applikationerna. Tro det eller ej, men du kan till och med finansiera programvara via GRENKE. 

Telefonisystem

Smidig kommunikation är ofta kritisk i den dagliga verksamheten. Det är därför som kan hjälpa dig att finansiera dina telefonisystem.

Verktyg, maskiner & utrustning

På verkstaden är du omgiven av apparater och maskiner som underlättar ditt arbete. Det påminner mycket om GRENKE – med rätt finansiering.

Elcyklar

Vill du slippa att sitta fast flera timmar i rusningstrafiken, samtidigt som du gör en insats för både miljön och den egna hälsan? Skulle ditt företag kunna skaffa de senaste elcyklarna? Med GRENKE kan du finansiera din personals hälsa och harmoni.

Byggutrustning

Oavsett om du behöver en minigrävare, en grävmaskin, en dumper eller en betongblandare – vi hjälper dig med din utrustning.

1 / 21

Så här kan finansiering se ut

Steg för steg

UTMANINGEN
Ett sjukhus behöver byta ut alla sjukhussängar. Planen är att göra det avdelning för avdelning istället för alla samtidigt.

 

LÖSNINGEN
Genom ett ramavtal får sjukhuset alltid förmånliga villkor trots att anskaffningen sker vid olika tidpunkter.

Betala mindre, få mer

UTMANINGEN
En maskin går sönder på en verkstad. Verkstaden måste köpa en ny som tål att användas varje dag.

 

LÖSNINGEN
Verkstaden betalar en fast månadskostnad. När hyresperioden är slut kan verkstaden antingen fortsätta att använda utrustningen eller ersätta den med en nyare modell, och därigenom minska risken för ett nytt haveri.

Gör det möjligt för små företag att uträtta stora saker

UTMANINGEN
En liten återförsäljare av organiska livsmedel vill övergå till ett elektroniskt säljsystem. Tråkigt nog är det en dyr affär att köpa in.


LÖSNINGEN
Med ett hyresavtal, betalar återförsäljaren en fast månadskostnad. Det innebär att denne utan problem har råd med det nya kassasystemet.

Våra produkter inom objektsfinansiering

Bransch, storlek, behov – det är sådana saker som gör varje företag unikt. Därför erbjuder vi mer än bara ett finansieringsalternativ.

Omfattande universalpaket från GRENKE

Hur kan vi göra finansiering ännu mer bekväm för dig? Svar: genom att kombinera den med tillgångsrelaterade tjänster.

Lång erfarenhet inom finansiering

Vi började finansiera kontorsutrustning 1978. Vi är pionjärer inom vårt område.

Finansiering är ett område där vi verkligen glänser

Vi började inom finansering, och vi har aldrig slutat att erbjuda det. Tvärtom – vårt sortiment har vuxit.

Vi vill ge alla företag möjlighet att finansiera sin utrustning. Det är en tjänst som många nöjda kunder gärna använder.

Bli en av våra partner

Som återförsäljare vill du uppfylla dina kunders behov. Med vår hjälp kan du göra just det. Som GRENKE-partner får du flera olika betalningsalternativ och speciella villkor.

GRENKE har ännu mer att erbjuda

Följande lösningar kan vara intressanta för dig.