Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00

Tillverkning

Globalisering, digitalisering, industri 4.0 – ditt företags framgång är beroende av strategiska beslut och snabbt agerande. Du får all frihet du behöver med skräddarsydda finansieringslösningar från grenke. 

Ny teknik skapar nya marknader. Drastiska systemstörningar kräver nya lösningar. Lösningar för mobilitet, energiproduktion, produktdesign och informationsdelning till exempel. Vilka utmaningar ställs ditt företag inför? 

Oavsett om du vill göra din produktion mer flexibel, ansluta ditt företagsnätverk eller förbättra kundernas upplevelse hör innovation alltid ihop med ekonomiska risker. grenke växer tillsammans med dig. Våra lösningar kan vara så globala och flexibla som du vill att de ska vara. Och vi arbetar så nära dig som du vill.

Specialiserad inom mångfald

Oavsett om det gäller mekanisk konstruktion eller kemiindustrin – våra ekonomiska rådgivare är förtrogna med de olika kraven och utmaningar i din bransch. Vi vill samarbeta med dig för att hitta den rätta finansieringslösningen för dina investeringsbehov. 

Vilken typ av lösning passar dig?

Prova nu! Fråga Resultat

Det tar bara tre steg för att hitta en passande lösning

Det finns olika typer av lösningar, beroende på ditt investeringsbehov. Gör vårt test och få reda på vilket alternativ som är rätt för dig på ett kick.

Gör du investeringar flera gånger per år?

Investerar du regelbundet i olika typer av tillgångar för din verksamhet?

Ägnar du mycket tid åt att skriva på avtal för ditt företags utrustning?

Det rätta alternativet för dig är ramavtalet

Du har större investeringsbehov och behöver den flexibilitet som detta innefattar. Det är precis det du får med GRENKEs ramavtal, som gör det möjligt för dig att finansiera kontorsutrustning på ett sätt som passar dina behov. Vi kommer gärna med råd – bara hör av dig.

Det rätta alternativet för dig är Hyresavtal

Du vill ha konsekventa månads-/kvartalsavgifter som ger dig förutsägbara investeringsplaner, samtidigt som du är flexibel. Du behöver inte leta efter någonting annat än GRENKEs hyresavtal – det är precis vad du behöver. Vi kommer gärna med råd – hör bara av dig.

Prova nu!
Ja
Nej

Vilka planer har du?

Så att allt inte tar stopp

Planerbar likviditet är ett måste om du vill investera i ditt företag. Det du inte vill ha är ekonomiska flaskhalsar efter att du gjort ett inköp. Lösningen? Hyresavtal.

Hjälper dig att hålla dig i framkant

Effektiv produktion är det som hjälper dig säkra din position gentemot konkurrenterna. Alla maskiner och all utrustning du behöver förbättras och uppgraderas med allt kortare intervall. Du behöver ekonomisk flexibilitet så att du inte hamnar på efterkälken. Och det är just det du får med vårt ramavtal, som hjälper dig att finansiera innovationer när som helst och upprätthålla din produktion.

Få ordning på dina finanser

Har du regelbundna utgifter för material, energi och utveckling eller betalar du ofta i förskott? De flesta företag har inte budgeten för den senaste utrustningen. Unna dig själv den frihet du behöver genom att leasa istället för att köpa att köpa utrustningen.

whitepaper

Dina behov är unika och det är även vår finansieringsrådgivning.

Har du ett speciellt önskemål? Låt oss prata om det. Vi ser fram emot att få ge dig en personlig rådgivning.

Populära produkter för tillverkning

Känner du fortfarande dig osäker på hur vi kan hjälpa dig? Ta reda på mer om våra lösningar.