Din pålitliga Finanspartner

Leasing för att spara på resurserna. Och ekonomiska rådgivare som vet exakt vad du behöver som entreprenör. Typiskt GRENKE med andra ord.

På en mycket konkurrensintensiv marknad har du knappt tid att andas. Nya tekniker och nya arbetsmiljöer kräver konstanta investeringar. Och hur håller du ordning på finanserna mitt i allt detta?

GRENKE gör det enkelt för dig.

Som entreprenör gör du inget halvdant, och definitivt inte i fråga om finansiering. GRENKE är den pålitliga finansieringspartnern för entreprenörer – snabbt, enkelt och med oslagbara förmåner.

Pålitligt

Enkelt

Transparent

Personligt

Pålitligt

Enkelt

Transparent

Personligt

Våra tjänster hjälper dig framåt

Från 3D-skrivare och bärbara datorer för försäljning ute på fältet till caféutrustning – med GRENKEs finansieringslösningar kan du förbättra produktiviteten, konkurrenskraften och stämningen på arbetsplatsen.

Erfarenhet skapar förtroende

GRENKE erbjuder ett brett utbud av skräddarsydda finansiella lösningar för att passa din organisations unika behov. Oavsett om du representerar ett stort företag, ett mellanstort företag eller den offentliga sektorn, har vi lösningar designade just för dig. Vi är här för att stödja och hjälpa dig att nå dina mål.

 

Enkel och effektiv finansiering för stora företag och koncerner

I den konkurrensutsatta affärsvärlden kan stora företag och koncerner möta utmaningar med att hålla sig uppdaterade med teknisk utveckling och nya arbetsmiljöer. Att ständigt behöva investera kan vara en belastning på dina resurser och ditt fokus. Men här kommer GRENKE in i bilden.

 

Med oss vid din sida, kommer du att uppleva frihet att låta dina idéer blomstra. Vi erbjuder pålitliga leasinglösningar som sparar på dina resurser och ger dig möjlighet att alltid ligga i framkant. Vi garanterar snabb och enkel finansiering med oslagbara förmåner, vilket gör oss till det självklara valet för din organisation​.
 

Finansieringslösningar skräddarsydda för små och mellanstora företag


Varje företagare vet att varje investering är en möjlighet men också en utmaning. För små och mellanstora företag, förstår vi på GRENKE detta mer än någon annan.

Våra anpassade finansieringslösningar ger dig stöd och säkerhet, och hjälper dig att förvandla dina idéer till verklighet. Med oss vid din sida, kan du alltid ha tillgång till den senaste utrustningen, skapa manöverutrymme för tillväxt, och förverkliga dina idéer utan bekymmer. Vi är här för att säkerställa att din tid och energi kan riktas mot det som verkligen betyder något - att driva och utveckla ditt företag​.

Branschövergripande expertis som möter varje sektors behov
 

På GRENKE förstår vi att varje bransch har sina behov och utmaningar. Oavsett om det gäller kaffemaskiner, medtech eller IT, har vi på GRENKE den kunskap och erfarenhet som krävs för att erbjuda lösningar som motsvarar exakt dina behov. Vi anpassar våra finansiella tjänster för att inte bara möta, utan överträffa dina förväntningar, och säkerställer att du kan fortsätta att vara konkurrenskraftig och innovativ i din nisch.
 

Global närvaro med lokal insight
 

Med kontor i över 30 länder världen, kombinerar GRENKE global räckvidd med lokal kännedom. Detta innebär att vi kan erbjuda både internationella och lokala företag anpassade finansiella lösningar som är anpassade till lokala marknadsförhållanden och regelverk. Vi är alltid redo att ge dig personlig service och rådgivning, så att du kan fokusera på det som är viktigast för ditt företag.


Finansieringsstöd för den offentliga sektorn

GRENKE sträcker sig också till att stödja den offentliga sektorn. Vi betjänar en rad offentliga organisationer inklusive kommuner, skolor, föreningar, politiska partier, förbund, och religiösa samfund.

Vi är här för att ge dig den frihet du behöver genom finansiering och personlig rådgivning på lika villkor. Med över 40 års erfarenhet av att arbeta med offentliga institutioner, ger vi dig trygghet och ansvarsfull resursförvaltning. 
 

Det är din framgång som driver oss

Sedan 1978 har vi älskat att hjälpa företag som vill få saker och ting gjorda. GRENKE är en mångsidig möjliggörare för stora företag och koncerner. 

Det spelar inte någon roll om du är verksam inom industri, detaljhandel eller servicesektorn. Vi kan hjälpa dig med vår erfarenhet.

Utvalda produktlösningar

Med hjälp av dessa fantastiska tjänster kan vi utveckla din verksamhet:

GRENKE erbjuder finansieringslösningar och ekonomisk rådgivning för företag och organisationer inom en rad olika branscher, såsom industri, detaljhandel, servicesektorn och offentlig sektor. Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och förutsättningar.
 

GRENKE erbjuder flera finansierings alternativ, bland annat leasing och hyra av utrustning och teknik, finansiering av maskinpark och likviditet garantier.
 

GRENKEs finansieringslösningar är flexibla, personliga och skräddarsydda efter dina behov. Vi erbjuder snabbare och enklare processer än traditionella banklån, samt konkurrenskraftiga villkor och räntor.

GRENKE erbjuder finansieringslösningar och rådgivning för kommuner, skolor, offentlig sektor, föreningar, politiska partier, förbund och religiösa samfund. Vi är experter på att erbjuda anpassade lösningar för dessa organisationers unika behov och krav.

Ja, GRENKE kan hjälpa företag att finansiera IT-utrustning och teknik genom leasing och hyra. Detta ger företag möjlighet att alltid ha tillgång till den senaste tekniken utan stora investeringar.

Genom att välja GRENKE som din finansiella partner får du tillgång till flexibla, personliga och skräddarsydda finansieringslösningar som hjälper dig att växa och utveckla ditt företag. Vi erbjuder snabba och enkla processer samt konkurrenskraftiga villkor.

Ja, GRENKE erbjuder finansieringslösningar för både små och medelstora företag samt stora företag och koncerner. Vi anpassar våra tjänster efter ditt företags storlek och behov.

GRENKE strävar efter att erbjuda snabba och effektiva finansieringsprocesser. Den exakta tidsramen kan variera beroende på ditt företags specifika situation och behov, men vi arbetar alltid för att ge dig snabbast möjliga service.

GRENKE erbjuder ekonomisk rådgivning som är anpassad efter ditt företags eller organisations unika behov och mål. Vi kan hjälpa dig att analysera din nuvarande finansiella situation, identifiera potentiella möjligheter och risker samt erbjuda råd om hur du bäst kan finansiera din tillväxt och utveckling.
 

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00