Tjänstesektorn

Det sätt du hanterar dina kunders utmaningar på är exemplarisk. Men är du lika bra på att hantera dina egna utmaningar, i synnerhet när ditt ekonomiska perspektiv är begränsat och du behöver agera snabbt? Inga problem – tack vare Grenkes lösningar som passar dig perfekt.

Du kanske är chef för en marknadsföringsbyrå som behöver finansiering för att skaffa nya bärbara datorer. Kanske du driver en resebyrå och funderar på att leasa möbler. Eller också kanske du just öppnat ett gym som du behöver fylla med utrustning. Oavsett vilka tjänster du erbjuder, har de en sak gemensamt: ett totalt fokus på kunden. Så varför skulle det inte också inkludera din finansieringslösning?

Lösningar som är gjorda för dig. Lösningar som är tillgängliga snabbt – och som fungerar. Lösningar med det vänliga ansiktet hos ens personliga rådgivare. Ta reda på varför vi är rätt partner för dig.

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00

Lika kundfokuserad som du

Varför välja oss? Svaret är enkelt: vi är själva en tjänsteleverantör, och har varit det sedan 1978. Vi vet hur viktigt det är att fatta snabba beslut för att hålla jämna steg med kundernas behov, växa tillsammans med dem och ibland till och med överträffa sig själv. Det är en härlig känsla, inte sant? Prata med oss och njut av fördelarna med vår expertis för att motsvara tjänsteleverantörernas behov.

Vilken typ av lösning passar dig?

Prova nu! Fråga Resultat

Det tar bara tre steg för att hitta en passande lösning

Det finns olika typer av lösningar, beroende på ditt investeringsbehov. Gör vårt test och få reda på vilket alternativ som är rätt för dig på ett kick.

Gör du investeringar flera gånger per år?

Investerar du regelbundet i olika typer av tillgångar för din verksamhet?

Ägnar du mycket tid åt att skriva på avtal för ditt företags utrustning?

Det rätta alternativet för dig är ramavtalet

Du har större investeringsbehov och behöver den flexibilitet som detta innefattar. Det är precis det du får med GRENKEs ramavtal, som gör det möjligt för dig att finansiera kontorsutrustning på ett sätt som passar dina behov. Vi kommer gärna med råd – bara hör av dig.

Det rätta alternativet för dig är Hyresavtal

Du vill ha konsekventa månads-/kvartalsavgifter som ger dig förutsägbara investeringsplaner, samtidigt som du är flexibel. Du behöver inte leta efter någonting annat än GRENKEs hyresavtal – det är precis vad du behöver. Vi kommer gärna med råd – hör bara av dig.

Prova nu!
Ja
Nej

Vad har du planerat?

Perfekt utrustad

Servrar, bärbara datorer eller modern programvara – du behöver inte köpa dem hela tiden. Utan du kan hyra dem. På så sätt kan du reagera mer flexibelt på kundernas behov när du genomgår en dynamisk tillväxt. Inte bara det, utan du ser även till att din utrustning alltid är modern.

Tänk större, väx mer

Om du har stora planer, låt inte ekonomisk oro hålla dig tillbaka. Få den frihet du behöver för att göra viktiga investeringar. Välj grenkes ramavtal och leasa dina drömtillgångar till förmånliga villkor.

Reagera på nya utvecklingar

Det kanske inte går att sia om framtiden, men man måste reagera på rätt sätt oavsett vad den bär med sig. Se till att du alltid är i framkant vad gäller tekniken, oavsett om det är fråga om nytt arbete eller nya krav från kunderna. Leasa den senaste IT-hårdvaran, audiovisuell teknik och mycket annat med vårt leasingavtal.

whitepaper

Dina behov är unika och det är även vår finansieringsrådgivning.

Har du ett speciellt önskemål? Låt oss prata om det. Vi ser fram emot att få ge dig en personlig rådgivning.

Populära produkter för tjänsteleverantörer

Känner du fortfarande dig osäker på hur vi kan hjälpa dig? Ta reda på mer om våra lösningar.