Hantverkare

Oavsett om du är låssmed, målare eller montör – som hantverkare behöver du lösningar som begränsar tiden på kontoret och som lindrar den ekonomiska oron. Lösningar som GRENKE kan erbjuda.

Oavsett hur olika arbetsuppgifterna inom hantverksbranschen än må vara, har de gemensamt att verktyg och utrustning krävs för att utföra dem. Att köpa in ny utrustning är ofta kapitalintensivt och kräver mycket administrativ tid. I en perfekt värld borde det bara sköta sig själv i bakgrunden utan att störa kärnverksamheten. GRENKE kan verkligen hjälpa dig med detta.

Vi erbjuder skräddarsydda finansieringslösningar, så att båtbyggare kan fokusera helt på att skapa den perfekta kölen, inredningsarkitekter kan rikta sin uppmärksamhet på möbeltrender och ortopedtekniker kan ägna sig åt att uppnå optimal ergonomi. Våra tjänster är skräddarsydda efter din verksamhet. Eftersom vi kan finansiering lika väl som du kan ditt hantverk. 

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00

Ser till att ditt hantverksarbete är lönsamt

Hantverket kan mycket väl vara ett kall. Men oavsett hur stimulerande arbetet är, kommer verksamheten inte att vara framgångsrik om du inte drar in pengar. Vi finns här för att hjälpa dig om du är på jakt efter ett sätt att investera i din verksamhet utan att belasta din ekonomiska buffert för mycket. Ett av dessa sätt är verktygsleasing – med skräddarsydd finansieringsrådgivning.

Vilken typ av lösning passar dig?

Prova nu! Fråga Resultat

Det tar bara tre steg för att hitta en passande lösning

Det finns olika typer av lösningar, beroende på ditt investeringsbehov. Gör vårt test och få reda på vilket alternativ som är rätt för dig på ett kick.

Gör du investeringar flera gånger per år?

Investerar du regelbundet i olika typer av tillgångar för din verksamhet?

Ägnar du mycket tid åt att skriva på avtal för ditt företags utrustning?

Det rätta alternativet för dig är ramavtalet

Du har större investeringsbehov och behöver den flexibilitet som detta innefattar. Det är precis det du får med GRENKEs ramavtal, som gör det möjligt för dig att finansiera kontorsutrustning på ett sätt som passar dina behov. Vi kommer gärna med råd – bara hör av dig.

Det rätta alternativet för dig är Hyresavtal

Du vill ha konsekventa månads-/kvartalsavgifter som ger dig förutsägbara investeringsplaner, samtidigt som du är flexibel. Du behöver inte leta efter någonting annat än GRENKEs hyresavtal – det är precis vad du behöver. Vi kommer gärna med råd – hör bara av dig.

Prova nu!
Ja
Nej

Vad vill du göra?

Finansiera nästa steg

Har du drivit din egen verksamhet i många år och vill växa? Om du inte vill nå dina ekonomiska begränsningar för snabbt, kan du leasa verkstadsverktyg, maskiner och annat med GRENKE.

När din bransch håller på att revolutioneras.

Arbetar du inom elkonstruktion? Eller inom en annan bransch med lika korta innovationscyklar? Ett ramavtal är den perfekta lösningen om du inte hela tiden vill ställas inför ekonomiska hinder varje gång du vill uppgradera din utrustning.

Behåll konkurrensfördelar med snabb finansiering

Behöver du en viss utrustningsdel för att implementera en innovation i din tillverkningsprocess? Hyresavtalet möjliggör finansiering även inom de allra mest kapitalintensiva investeringarna samtidigt som du konsekvent behåller konkurrensfördelarna.

Populära produkter för hantverkare

Känner du fortfarande dig osäker på hur vi kan hjälpa dig? Ta reda på mer om våra lösningar.