Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00

Win-win för dig och dina kunder

Som partner till GRENKE kan du erbjuda dina kunder fler finansieringsalternativ än vad du tidigare kunnat erbjuda. Detta ger dem mer likviditet och möjliggör inköp som tidigare varit utanför deras budget.

Vi tror att det alltid är möjligt med mer. Det är därför som vi ger våra partner det extra stöd de behöver för att uppnå mer. Genom finansiering från GRENKE, kan du erbjuda dina kunder ännu fler alternativ vilket ger ytterligare likviditet och möjliggör planering och förvärv som budgeten tidigare begränsat.

Och för dig? Högre inkomster, större kundlojalitet och ökad försäljning. Som vi sa: mer är alltid en möjlighet.

Framgångsrik partner med GRENKE

I dagens konkurrensutsatta affärsvärld är det viktigt att kunna skilja sig från mängden och erbjuda kunderna något extra. Som en partner med GRENKE får du tillgång till extra stöd och finansiering som hjälper dig att ge dina kunder ännu fler alternativ och förbättra din egen försäljning. Här är några av de många fördelarna med att bli en GRENKE partner.

Som en partner till GRENKE kan du erbjuda dina kunder fler finansieringsalternativ än vad du tidigare kunnat erbjuda. Detta ger dem mer likviditet och möjliggör inköp som tidigare varit utanför deras budget. För dig innebär detta högre inkomster, större kundlojalitet och ökad försäljning. Att vara partner med GRENKE är en win-win för både dig och dina kunder.

Fördelar genom finansiering

Finansiering kan ge dig och dina kunder många fördelar. Genom att samarbeta med GRENKE kan du erbjuda dina kunder olika finansieringsalternativ, såsom leasing och hyra. Detta ger dig mer flexibilitet och större möjligheter att sälja mer till dina kunder. Dessutom är det enkelt och snabbt att underteckna avtal digitalt med GRENKEs eSignatur, vilket sparar både tid och pengar.

Större inkomster

Ge dina kunder ekonomisk frihet, så kommer du att få fler ordrar.

Större kundlojalitet

Uppfyll dina kunders behov och öka på så sätt lojaliteten.

Fler nya kunder

Locka nya kunder genom ytterligare finansieringslösningar.

Mer service

Tjäna ytterligare poäng på din service: erbjud rådgivning även om finansiering.

Större inkomster

Ge dina kunder ekonomisk frihet, så kommer du att få fler ordrar.

Större kundlojalitet

Uppfyll dina kunders behov och öka på så sätt lojaliteten.

Fler nya kunder

Locka nya kunder genom ytterligare finansieringslösningar.

Mer service

Tjäna ytterligare poäng på din service: erbjud rådgivning även om finansiering.

info

Dina behov är unika och det är även vår finansieringsrådgivning.

Har du ett speciellt önskemål? Låt oss prata om det. Vi ser fram emot att få ge dig en personlig rådgivning.

Med ett partnerskap kommer du längre

Ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete – det är just det som partnerskap handlar om. Vi uppnår detta med hjälp av våra produkter, lösningar och rådgivning. Genom allt detta erbjuder vi dig allt du behöver för att öka dina inkomster och få mer lojala kunder. För att det är din framgång som driver oss.

Fördelar som en GRENKE partner

Som partner hos GRENKE kommer du att ha tillgång till en rad olika fördelar som kan hjälpa dig att utveckla din verksamhet. Här är några av fördelarna som du kan dra nytta av:

Personlig rådgivning: Vi erbjuder gärna personlig rådgivning för att kunna implementera allt detta snabbt. Första steget är att anpassa villkoren så att de passar dig och dina utmaningar. Dessutom har du din kontaktperson som kan svara på alla frågor.

Mindre tid för administration, mer tid för kunderna: Att ta fram offerter och utforma avtal tar tid – tid som du mycket hellre ägnar åt att ta hand om dina kunder. GRENKEs partnerportal begränsar alla administrativa hinder som hör ihop med finansiering. Skapa offerter och skicka dina förfrågningar direkt via nätet. Du får vårt svar inom några minuter. Du kan sedan finjustera dina kunders avtal direkt. Du kan även när som helst kontrollera statusen för dina avtal så att du får mer tid till att koncentrera dig på det som verkligen har betydelse.

 

eSignatur: Utforma avtalet på morgonen och få tillbaka det påskrivet vid lunch. Med eSignatur kan du spara tid för både dina kunder och dig själv. Det är lätt att skriva på avtal via nätet – det finns ingen vits med att boka ett helt möte bara för att underteckna ett dokument.

 

Säljsupport: För vissa kunder är kontantbetalningar inget alternativ. För att säkerställa att ditt företag inte går tomhänt, kan du erbjuda dem alternativa former av finansiering tillsammans med oss.

 


GRENKE tar hand om faktureringen åt dig, så du slipper oroa dig över fakturor och betalningar. Detta ger dig mer tid att fokusera på att ge dina kunder den bästa möjliga servicen.

Tydliga processer ger ett smidigt arbetsflöde. Våra processer för finansiering med service är enkla och lättförståeliga. Du behöver inte oroa dig för komplicerade pappersarbeten eller långdragna processer. Vi gör allt så enkelt som möjligt för dig.

Vi erbjuder attraktiva och anpassade villkor för din verksamhet. Vi förstår att varje företag har sina egna behov och utmaningar, och därför skräddarsyr vi våra lösningar efter just dina behov. Vi arbetar tillsammans med dig för att hitta den bästa lösningen för din verksamhet.

Genom att erbjuda en kombination av finansiering med service kan du sätta fart på försäljningen. Kunderna uppskattar en heltäckande lösning som inkluderar både finansiering och service. Det ger dem en trygghet och en känsla av att du tar hand om dem på ett helhjärtat sätt.

Som partner till GRENKE kan du få tillgång till en mängd olika fördelar som kan hjälpa dig att öka dina intäkter, stärka kundlojaliteten och öka försäljningen. Med vårt extra stöd kan du erbjuda dina kunder ännu fler alternativ, vilket ger dem ytterligare likviditet och möjliggör planering och förvärv som budgeten tidigare begränsat.

Genom ett partnerskap med GRENKE kan du också minska tiden du lägger på administration och fokusera mer på dina kunder. Vår partnerportal och eSignatur gör det enklare att skapa offerter och utforma avtal, samtidigt som du kan ha helt rätt finansieringslösning redo och vara förberedd på alla kunders önskemål direkt.

Vi är övertygade om att ett starkt partnerskap med GRENKE kan hjälpa dig att uppnå ökad framgång och tillväxt för din verksamhet. Vi har decennier av erfarenhet av finansiella frågor och kan erbjuda både produkter, rådgivning och assistans för att hjälpa dig att nå dina mål. Låt oss hjälpa dig att ta din verksamhet till nästa nivå genom ett partnerskap med GRENKE.
 

Att vara en partner med GRENKE innebär att du samarbetar för att erbjuda dina kunder fler finansieringsalternativ, såsom leasing och hyra. Detta kan hjälpa dig att öka din försäljning, stärka kundlojaliteten och förbättra din verksamhet.

Som GRENKE partner får du tillgång till personlig rådgivning, support, en partnerportal för att hantera offerter och avtal, eSignatur för snabbare avtalshantering, säljsupport och assistans samt möjligheten att erbjuda dina kunder fler finansieringsalternativ.
 

Som GRENKE partner kan du erbjuda dina kunder olika finansieringsalternativ, såsom leasing och hyra, vilket ger dem mer likviditet och möjliggör inköp som tidigare varit utanför deras budget.

Genom att använda GRENKEs partnerportal kan du enkelt skapa offerter och skicka ut dessa direkt online, och få svar inom några minuter. Du kan även finjustera dina kunders avtal direkt och kontrollera statusen för dina avtal. Dessutom sparar du tid med GRENKEs eSignatur, som gör det enkelt att underteckna avtal online.

När du blir en partner med GRENKE får du tillgång till personlig rådgivning och support. GRENKE hjälper dig att implementera allt som krävs för att komma igång snabbt. Du får också en personlig kontaktperson som kan hjälpa dig med alla frågor du har längs vägen.
 

 GRENKEs eSignatur är en digital lösning för att underteckna avtal online, vilket sparar både tid och pengar. Genom att använda eSignatur kan du och dina kunder enkelt underteckna avtal utan att behöva träffas fysiskt eller skicka pappersdokument fram och tillbaka.

För att bli en GRENKE partner kontaktar du oss här.

 Genom att erbjuda dina kunder fler finansieringsalternativ från GRENKE, får de möjlighet att göra inköp som tidigare varit utanför deras budget. Detta kan leda till ökad kundlo