Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00

Fördelar för partner

Diskuterar du produkter med dina kunder? Hur skulle det vara om du kunde tala om möjligheter, potential och idéer? Hur? Det är enkelt: bli GRENKE-partner.

Har du någonsin funderat på att erbjuda dina kunder mer än bara ett produktsortiment? Många leverantörer erbjuder även ett antal olika finansieringsalternativ. Fördelen med detta är att kunderna kan finansiera objekt på ett sätt som passar deras behov. Vad du får ut av det? Finansieringsalternativ såsom leasing eller hyra kan lätt integreras i dina befintliga processer. Så du kan ha helt rätt finansieringslösning redo och vara förberedd på alla kunders önskemål direkt. Det går även snabbt och är enkelt att underteckna avtal digitalt. Med vår eSignatur, vår elektroniska underskrift, kan dina kunder underteckna alla kontrakt via sin dator, telefon eller surfplatta.

Vi erbjuder gärna personlig rådgivning för att kunna implementera allt detta snabbt. Första steget är att anpassa villkoren så att de passar dig och dina utmaningar. Dessutom har du din kontaktperson som kan svara på alla frågor. När allt kommer omkring vill vi bara att du ska vara framgångsrik och vi kan hjälpa dig.

Dina utmaningar – våra lösningar

Oavsett bransch har vi den perfekta lösningen för dig.

Säljsupport

Många kunder letar efter ett alternativ till vanliga inköp. Tillsammans med oss kan du erbjuda leasing och hyra.

Finansiering med service

Tjänsten för mer service: erbjud dina kunder finansiering och service med en och samma faktura.

Dina behov är unika och det är även vår finansieringsrådgivning.

Har du ett speciellt önskemål? Låt oss prata om det. Vi ser fram emot att få ge dig en personlig rådgivning.

Mindre tid för administration, mer tid för kunderna

Att ta fram offerter och utforma avtal tar tid – tid som du mycket hellre ägnar åt att ta hand om dina kunder. Vi har den perfekta lösningen för att du ska kunna göra just det.

GRENKEs partnerportal

Vår partnerportal begränsar alla administrativa hinder som hör ihop med finansiering. Skapa offerter och skicka dina förfrågningar direkt via nätet. Du får vårt svar inom några minuter. Du kan sedan finjustera dina kunders avtal direkt. Du kan även när som helst kontrollera statusen för dina avtal så att du får mer tid till att koncentrera dig på det som verkligen har betydelse.

eSignatur

Utforma avtalet på morgonen och få tillbaka det påskrivet vid lunch. Verkar det för bra för att vara sant? Inte med vår eSignatur.

Underksrifter som sparar tid och pengar

Med eSignatur kan du spara tid för både dina kunder och dig själv. Det är lätt att skriva på avtal via nätet – det finns ingen vits med att boka ett helt möte bara för att underteckna ett dokument. Ta reda på mer om vår eSignatur och dess fördelar.

Framgång kräver starka partnerskap

Vi har redan samlat på oss mycket erfarenhet. Det är därför som vi vet vad som räknas – att bygga långvariga och nära partnerskap.

Tillsammans mot framgång

När vi arbetar med partner har vi en enda målsättning: framgångsrika relationer som är långvariga. Ett nära samarbete är en förutsättning för att nå detta mål.

Vi finns alltid här för dig, redo att erbjuda den expertis du behöver. När allt kommer omkring kan vi uppnå ännu mer tillsammans.