Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00

Säljsupport

För vissa kunder är kontantbetalningar inget alternativ. För att säkerställa att ditt företag inte går tomhänt, kan du erbjuda dem alternativa former av finansiering tillsammans med oss.

Bättre flexibilitet, större inkomst

Ge dina kunder mer flexibilitet. Det kommer att löna sig i form av ökade inkomster och större nöjdare kunder.

Så här kan vi hjälpa dig

Vi har ett brett sortiment av finansieringsprodukter, med allt från leasing till hyra. Dessa ger dina kunder valfrihet att betala när de använder dina tjänster. Det betyder att du kan hjälpa dem att få finansiell frihet – och skapa möjligheter för bättre försäljning.

 

Men det är inte allt. Vi erbjuder inte bara stöd i form av våra produkter, utan erbjuder även rådgivning och assistans närhelst du så behöver.

Fördelarna med vår säljsupport

Du kan utvecklas om du bara får det rätta stödet. Det är ett simpelt faktum. Men hur kan vår säljsupport hjälpa dig i övrigt?

Personligt

Kontakta gärna din personliga kontaktperson om du har frågor.

Transparent

Maximal transparens – från den första kontakten till ett undertecknat avtal.

Snabbt

Korta handläggningstider och snabb betalning inom 24 timmar.

Pålitligt

Decennier av erfarenhet av finansiella frågor.

Personligt

Kontakta gärna din personliga kontaktperson om du har frågor.

Transparent

Maximal transparens – från den första kontakten till ett undertecknat avtal.

Snabbt

Korta handläggningstider och snabb betalning inom 24 timmar.

Pålitligt

Decennier av erfarenhet av finansiella frågor.

Mer än bara finansiering

Vår support sträcker sig bortom våra produkter.
Behöver du hjälp med försäljning? Vi finns här för att hjälpa till. Har dina kunder särskilda önskemål? Vi hjälper dig.

Om du inte känner dig helt säker på de tillgängliga finansieringsalternativen, finns vi här för att hjälpa dig. Inte nog med det, en kontaktperson på GRENKE hjälper dig gladeligen med din kundrådgivning.

Men vi kan mycket mer än så. Vissa kunder behöver snabba lösningar. Vi lämnar dig inte ensam med dem. Om en kund till exempel behöver en stor volym produkter med kort varsel, hjälper vi dig med förfinansieringen.

På så sätt kan du erbjuda dina kunder omfattande och snabb support.

Din produkt, vår finansiering

Tror du att din produkt inte kan finansieras? Vi kommer att övertyga dig om motsatsen. Titta i vår lista över finansierbara objekt – du kommer nog att hitta din produkt där.

Ljud & Bildteknik

Du tänker i ljud och bilder. Förverkliga dina idéer – allt du behöver är den rätta utrustningen. GRENKE erbjuder ett enkelt sätt för att finansiera kameror, mikrofoner och belysning.

Kontorsmöbler

När du vill expandera kan det bli en dyr affär att köpa in ny kontorsutrustning. Du kan finansiera allt genom GRENKE, från en enda kontorsstol till en hel reception.

Träningsmaskiner

Du hjälper dina kunder att hålla sig i form. För att göra detta behöver du träningsmaskiner. Oavsett om du bara behöver en crosstrainer eller vill uppgradera hela gymmet har du den perfekta finansieringspartnern i GRENKE.

Frankeringsmaskiner

Ditt företag skickar otaliga brev varje dag. Det är en tidsödande syssla att sätta frimärke på varje brev. Det är därför som du behöver en frankeringsmaskin. Men hur finansierar man det? Det är väldigt enkelt: med oss.

Gaffeltruckar

Att flytta tunga saker är ditt jobb. För att göra detta behöver du gaffeltruckar. De måste tåla mycket – du ska ju när allt kommer omkring bära mycket vikt med dem varje dag. Vi kan hjälpa dig med de tunga lyften när det kommer till finansiering.

IT-hårdvara

Idag är mobila enheter oumbärliga i vardagen. Många anser att de är det enskilt viktigaste verktyget i deras arbete. Men det är inte billigt med datorer, servrar och hårddiskar. Vi vet det – och hjälper dig med finansieringen.

Hotellutrustning

Städutrustning, programvara för administration, möbler till rummen – när man driver ett hotell är det mycket att tänka på. En sak som du slipper att tänka på är finansiering. GRENKE tar hand om det.

Kaffemaskiner

En kopp kaffe är en härlig start på dagen. Det hjälper dig även att komma igenom slöheten efter lunchen. Dela känslan med dina anställda genom att finansiera kaffemaskiner med oss.

Kassasystem

Försäljning är det du lever för, och det som håller dig flytande. Det rätta kassasystemet kan hjälpa dig med detta. Detta innefattar terminaler, kontrollpaneler, skannrar, kvittoskrivare och kassalådor. Men hur finansierar du systemet? Med oss.

Kompressorer

Kompressorer används inom alla typer av anläggningar; från byggarbetsplatser till verkstäder. Oavsett vad du behöver kompressorerna till, kan vi avlasta trycket för dig. Med GRENKE kan du finansiera din utrustning på ett enkelt sätt.

Kopiatorer & skrivare

Kopiatorer och skrivare används mycket frekvent på kontor. Därför måste de vara hållbara. Men högkvalitativa maskiner är ofta mycket dyra. Men med GRENKE är det inte ett problem. Du kan enkelt finansiera kopiatorer och skrivare.

LED-teknik

Du lyser upp världen. LED-teknik är inte bara ett överlägset sätt att ge uttryck till ett rum, utan erbjuder även en enorm potential för kreativitet och innovation. Men det är inte direkt billigt. Vi finns här för dig. Med GRENKE är inte stora kostnader ett problem.

Medicinteknik

Människors hälsa är din högsta prioritet. Du måste kunna lita på utrustningen du använder. Du kan även lita på oss när det är fråga om finansiering av medicinteknik.

Multimediautrustning

Multimediautrustning behövs för alla typer av områden. Detta omfattar projektorer, skärmar och projektordukar, samt skärmhållare, hörlursstativ och mycket mer. Du kan finansiera allt via GRENKE.

Städmaskiner

Håll rent hela tiden – ett motto att leva efter! Men hur klarar man det? Med städmaskiner, dammsugare och högtryckstvättar. Vi hjälper dig att täcka kostnaderna. Med GRENKE kan du finansiera allting.

Säkerhetsteknik & larmsystem

Arbetsplatserna i ditt företag är fulla av värdefull utrustning. Det betyder att du måste skydda dem. Säkerhetssystem, larmsystem och övervakningskameror ansvarar för det – om GRENKE sköter finansieringen.

Programvara

Du har redan maskinvaran. Allt du saknar är applikationerna. Tro det eller ej, men du kan till och med finansiera programvara via GRENKE. 

Telefonisystem

Smidig kommunikation är ofta kritisk i den dagliga verksamheten. Det är därför som kan hjälpa dig att finansiera dina telefonisystem.

Verktyg, maskiner & utrustning

På verkstaden är du omgiven av apparater och maskiner som underlättar ditt arbete. Det påminner mycket om GRENKE – med rätt finansiering.

Elcyklar

Vill du slippa att sitta fast flera timmar i rusningstrafiken, samtidigt som du gör en insats för både miljön och den egna hälsan? Skulle ditt företag kunna skaffa de senaste elcyklarna? Med GRENKE kan du finansiera din personals hälsa och harmoni.

Byggutrustning

Oavsett om du behöver en minigrävare, en grävmaskin, en dumper eller en betongblandare – vi hjälper dig med din utrustning.

1 / 21

Bli en av våra partner

Vill du erbjuda dina kunder fler finansieringsalternativ? I så fall ska du höra av dig.

Hitta ett kontor

Vi är aldrig långt borta.

Välj en plats

Relevanta kontaktuppgifter visas.

Ansök om partnerskap

Kontakta oss.

Hitta ett kontor

Vi är aldrig långt borta.

Välj en plats

Relevanta kontaktuppgifter visas.

Ansök om partnerskap

Kontakta oss.

Lösningar som motsvarar alla dina behov

Men leasing och hyra är inte det enda vi kan. Läs mer om våra andra lösningar.

Finansiering med service

Det är kombinationen som är grejen: erbjud dina kunder finansiering och service tillsammans.