Finansiera gymutrustning

De senaste träningsmaskinerna kan vara avgörande för att gym och träningsanläggningar ska kunna behålla sina kunder. Se till att ditt gym är fullt utrustat med den senaste gymutrustningen med hjälp av prisvärda finansieringsalternativ.

Erbjuder ditt företag gymutrustning?

Tillverkar eller säljer du gymutrustning? På GRENKE kan vi finansiera allt från löpband, spinningcyklar, roddmaskiner till kabelmaskiner och crosstrainers. Vi kan även finansiera tillbehör som fria vikter eller skivstänger. Så oavsett om ett gym är ute efter en ny bänkpress, en multimaskin eller vill uppgradera sina tillbehör kan du erbjuda de produkterna med finansieringslösningar som leasing och hyra tillsammans med GRENKE.

Vi har lång erfarenhet av partnerskap med återförsäljare och tillverkare av gymutrustning. GRENKE erbjuder snabba, enkla och flexibla finansieringslösningar och engagerar oss i våra partners mål för att göra deras affär enklare. Precis som det ska vara.

Fördelar för dig

// Ett kostnadseffektivt sätt att förvärva och använda de senaste inom träning.
// Välj en månadskostnad som passar ditt företags kassaflöde.
// Din kostnad är fördelad över utrustningens förväntade livslängd - när den är redo att uppdateras, så är du det också. 
// Dra nytta av den senaste tekniken och följ med i utvecklingen.

Vad GRENKE erbjuder

// Om du vill hyra eller leasa dina träningsmaskiner arbetar vi med ett stort nätverk av återförsäljare som erbjuder ett brett utbud av den senaste gymutrustningen.
// Små betalningar istället för stora investeringar med vårt Hyresavtal.
// 24, 36, 48 eller 60 månaders avtalsperiod, med fast ränta.
// Gör fler investeringar med vårt Ramavtal.
// Flera kontor över hela Sverige för att ge dig personlig och snabb service.

GRENKE erbjuder flexibla finansieringslösningar för gymutrustning, inklusive leasing och hyra. Vi hjälper företag av alla storlekar och former, från start-ups till etablerade gymkedjor.

GRENKE erbjuder finansieringsalternativ för en mängd olika märken och typer av gymutrustning. Kontakta oss direkt för att diskutera specifika märken som TechnoGym, Life Fitness, Precor, Eleiko, Startrac PRO, Cybex, Concept, Nautilus, Nordic Gym, Casall PRO, Gymtec, Gymleco och Ziva PRO.

Våra hyresavtal för gymutrustning sträcker sig vanligtvis över 24, 36, 48 eller 60 månader, alla med en fast ränta.

Ja, med vårt Ramavtal kan du finansiera flera typer av gymutrustning, vilket gör det enklare att investera i all utrustning du behöver för ditt gym.

Finansiera din gymutrustning nu

Ditt nästa steg

GRENKE är perfekt utformat för att hjälpa företag av alla former och storlekar med finansieringslösningar. Vi har ett stort antal partners över hela Sverige och erbjuder finansieringsalternativ för alla typer av gymutrustning. Vill du veta mer? Ta kontakt med oss så hittar vi en lösning som passar just ert företag.

FINANSIERING MED GRENKE

Få mer information om finansieringslösningarna som GRENKE erbjuder. 

GRENKE I SIFFROR

35,000

Över 35,000 objekt finansierades med GRENKE 2023.

15

15 säljare för snabb och personlig service. 

2004

Öppnade GRENKE på den svenska marknaden.

35,000

Över 35,000 objekt finansierades med GRENKE 2023.

15

15 säljare för snabb och personlig service. 

2004

Öppnade GRENKE på den svenska marknaden.

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00