Finansiera IT-lösningar

Ett smart och kostnadseffektivt sätt att tillhandahålla de senaste datorerna och tekniken till ert företag är att leasa eller hyra produkterna. Varför inte finansiera Apples senaste MacBooks eller iPads, till en fast ränta? Om ert företag är i behov av de senaste IT-lösningarna kontakta oss så berättar vi mer om våra finansieringslösningar.

 

Erbjud ett annat sätt att betala för IT-lösningar

Tillverkar eller säljer du datorer eller annan IT-utrustning? Behöver ni hjälp att leasa eller hyra ut era produkter? Vi på GRENKE har lång erfarenhet av att hjälpa tillverkare och återförsäljare att leasa eller hyra ut sina produkter till kunder. Med oss kan du enkelt finansiera de senaste datorskärmarna, laptops, iPads, Apple MacBooks, hela serversystem eller andra IT-lösningar. Du erbjuder produkterna, vi löser finansieringen.

Vi har lång erfarenhet av partnerskap med återförsäljare och tillverkare av IT-utrustning. GRENKE erbjuder snabba, enkla och flexibla finansieringslösningar och engagerar oss i våra partners mål för att göra deras affär enklare. Precis som det ska vara.

Fördelar för dig

// Att leasa eller hyra är ett kostnadseffektivt sätt att tillhandahålla datorer, laptops, serversystem eller andra IT-lösningar utan stora kostnader.
// Välj en kostnad som passar ditt företags kassaflöde.
// Din kostnad är fördelad över IT-utrustningens förväntade livslängd - när den är redo att uppdateras, så är du det också.
// Med finansiering får ni tillgång till den senaste tekniken vilket ger konkurrensfördelar.

Vad GRENKE erbjuder

// Små betalningar istället för stora investeringar med vårt Hyresavtal.
// 24, 36, 48 eller 60 månaders avtalsperiod, med fast ränta.
// Gör fler investeringar med vårt Ramavtal.
// Flera kontor över hela Sverige för att ge dig personlig och snabb service.

GRENKE erbjuder finansieringslösningar för olika typer av IT-utrustning och IT-lösningar, inklusive datorer, bärbara datorer, servrar, nätverksutrustning, programvara och molntjänster. Vi kan hjälpa företag med att finansiera sina IT-investeringar och göra dem mer överkomliga.

Genom att välja att finansiera dina IT-lösningar istället för att göra en engångsinvestering kan du sprida kostnaden över tiden och frigöra kapital för andra affärsbehov. Dessutom kan du få tillgång till den senaste tekniken och uppdatera din IT-infrastruktur utan att behöva göra en stor initial investering.

GRENKE erbjuder flexibla avtalsperioder för finansiering av IT-lösningar. Vanligtvis sträcker sig avtalsperioden över 24, 36, 48 eller 60 månader med en fast ränta.

Ja, GRENKE kan erbjuda finansieringsalternativ för IT-utrustning och programvara från olika märken. Kontakta oss direkt för att diskutera vilka specifika märken och lösningar du är intresserad av att finansiera.

Finansiera din IT-utrustning

Ditt nästa steg

GRENKE är perfekt utformat för att hjälpa företag av alla former och storlekar med finansieringslösningar. Vi har ett stort antal partners över hela Sverige och erbjuder finansieringsalternativ för alla typer av IT-lösningar. Vill du veta mer? Ta kontakt med oss så hittar vi en lösning som passar just ert företag

FINANSIERING MED GRENKE

Få mer information om finansieringslösningarna som GRENKE erbjuder. 

GRENKE i siffror

35,000

Över 35,000 objekt finansierades med GRENKE 2023.

15

15 säljare för snabb och personlig service. 

2004

Öppnade GRENKE på den svenska marknaden.

35,000

Över 35,000 objekt finansierades med GRENKE 2023.

15

15 säljare för snabb och personlig service. 

2004

Öppnade GRENKE på den svenska marknaden.

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00