Finansiera skrivare och kopiatorer

Oavsett om du vill investera i en mindre skrivare för ditt kontor, en större kopiator eller till och med en digital tryckpress så kan GRENKE erbjuder GRENKE prisvärd finansiering för de senaste maskinerna, med fast ränta. Få tillgång till den senaste tekniken till en kostnad som passar just ditt kassaflöde.

Säljer du skrivare eller kopiatorer?

Är du verksam inom tillverkning eller försäljning av det senaste inom skrivar- och kopiator världen? Från laserskrivare till LED-skrivare, multifunktionsskrivare till 3D-skrivare, vi kan erbjuda dina kunder möjligheten att finansiera dina produkter

Vi har lång erfarenhet av partnerskap med återförsäljare och tillverkare av skrivare och kopiatorer. GRENKE erbjuder snabba, enkla och flexibla finansieringslösningar och engagerar oss i våra partners mål för att göra deras affär enklare. Precis som det ska vara.

Fördelar för dig

// Att leasa eller hyra en kopiator eller skrivare är ett kostnadseffektivt sätt att då den maskin ni behöver, utan stora kostnader.
// Välj en månadskostnad som passar ditt företags kassaflöde.
// Din kostnad är fördelad över maskinens förväntade livslängd - när den är redo att uppdateras, så är du det också. 
// Dra nytta av den senaste tekniken och följ med i utvecklingen.

Vad Grenke erbjuder

// Om du vill hyra eller leasa din skrivare eller kopiator arbetar vi med ett stort nätverk av återförsäljare som erbjuder ett brett utbud av de senaste maskinerna.
// Små betalningar istället för stora investeringar med vårt Hyresavtal.
// 24, 36, 48 eller 60 månaders avtalsperiod, med fast ränta.
// Gör fler investeringar med vårt Ramavtal.
// Flera kontor över hela Sverige för att ge dig personlig och snabb service.

GRENKE erbjuder finansieringslösningar för olika typer av skrivare och kopiatorer, inklusive laserskrivare, multifunktionsskrivare och stordriftsskrivare. Vi kan hjälpa företag med att finansiera sin utskriftsutrustning och göra investeringen mer överkomlig.

Genom att välja att finansiera skrivare och kopiatorer istället för att göra en engångsinvestering kan företag sprida kostnaden över tiden och frigöra kapital för andra affärsbehov. Dessutom kan du få tillgång till den senaste utskriftstekniken utan att behöva göra en stor initial investering.

GRENKE erbjuder flexibla avtalsperioder för finansiering av skrivare och kopiatorer. Vanligtvis sträcker sig avtalsperioden över 24, 36, 48 eller 60 månader med en fast ränta.

Ja, GRENKE kan erbjuda finansieringsalternativ för skrivare och kopiatorer från olika märken. Kontakta oss direkt för att diskutera vilka specifika märken du är intresserad av att finansiera.

Finansiera din skrivare eller kopiator nu

Ditt nästa steg

GRENKE är perfekt utformat för att hjälpa företag av alla former och storlekar med finansieringslösningar. Vi har ett stort antal partners över hela Sverige och erbjuder finansieringsalternativ för alla typer av kopiatorer och skrivare. Vill du veta mer? Ta kontakt med oss så hittar vi en lösning som passar just ert företag.

Finansiering med GRENKE

Få mer information om finansieringslösningarna som GRENKE erbjuder. 

GRENKE i siffror

35,000

Över 35,000 objekt finansierades med GRENKE 2023.

15

15 säljare för snabb och personlig service. 

2004

Öppnade GRENKE på den svenska marknaden.

35,000

Över 35,000 objekt finansierades med GRENKE 2023.

15

15 säljare för snabb och personlig service. 

2004

Öppnade GRENKE på den svenska marknaden.

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00