Finansiera hotellutrustning med Grenke

Behöver du något speciellt till ditt hotell? Vi på GRENKE har en lösning som passar ditt nuvarande och framtida behov. Oavsett om det gäller nya sängar, receptionsdisk, bokningssystem eller något helt annat. 

Erbjud finansiering för din hotellutrustning

Tillverkar och säljer hotellutrustning? Vi kan erbjuda dina kunder möjligheten att finansiera dina produkter med GRENKE, allt från möbler till de senaste bokningssystemen.

 

Vi har lång erfarenhet av partnerskap med flertalet återförsäljare och tillverkare. GRENKE erbjuder snabba, enkla och flexibla finansieringslösningar och engagerar oss i våra partners mål för att göra deras affär enklare. Precis som det ska vara.

Fördelar för dig

// Ett kostnadseffektivt sätt att förvärva och använda den senaste hotellutrustningen.

// Välj en månadskostnad som passar ditt företags kassaflöde.

// Din kostnad är fördelad över produkternas förväntade livslängd - när den är redo att uppdateras, så är du det också.

// Dra nytta av den senaste tekniken och följ med i utvecklingen.

Vad GRENKE erbjuder

// Små betalningar istället för stora investeringar med vårt Hyresavtal.
// 24, 36, 48 eller 60 månaders avtalsperiod, med fast ränta.
// Gör fler investeringar med vårt Ramavtal.
// Flera kontor över hela Sverige för att ge dig personlig och snabb service.

GRENKE erbjuder finansieringslösningar för företag som vill investera i hotellutrustning. Istället för stora investeringar kan kunderna betala i mindre delar med vårt hyresavtal som har en fast ränta och varar i 24, 36, 48 eller 60 månader. Vi erbjuder även ramavtal för de som vill göra flera investeringar. 

 GRENKE erbjuder finansieringsalternativ för nästan alla typer av hotellutrustning, så som hotellsängar, möbler, belysning, datorer, bokningssystem och mycket mer. 

GRENKE är perfekt utformat för att hjälpa företag av alla former och storlekar med finansieringslösningar. Vi har ett stort antal partners över hela Sverige och erbjuder finansieringsalternativ för alla typer av hotellutrustning. Om du vill veta mer kan du ta kontakt med oss så hittar vi en lösning som passar just ditt företag

Ett hyresavtal med GRENKE innebär att du kan hyra utrustning, istället för att köpa den. Avtalet har en fast ränta och kan vara mellan 24 och 60 månader långt

Ett ramavtal med GRENKE innebär att du kan göra flera investeringar under förmånliga villkor, speciellt om du behöver en stor volym av utrustning.

Objektsfinansiering hos GRENKE innebär att du alltid har tillgång till aktuella finansieringslösningar som leasing och hyra  

Ditt nästa steg

GRENKE är perfekt utformat för att hjälpa företag av alla former och storlekar med finansieringslösningar. Vi har ett stort antal partners över hela Sverige och erbjuder finansieringsalternativ för alla typer av hotellutrustning. Vill du veta mer? Ta kontakt med oss så hittar vi en lösning som passar just ert företag.

Finansiering med GRENKE

Få mer information om finansieringslösningarna som GRENKE erbjuder. 

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00

GRENKE i siffror

35.000

Över 35,000 objekt finansierades med GRENKE 2023.

15

15 säljare för snabb och personlig service. 

2004

Öppnade GRENKE på den svenska marknaden.

35.000

Över 35,000 objekt finansierades med GRENKE 2023.

15

15 säljare för snabb och personlig service. 

2004

Öppnade GRENKE på den svenska marknaden.