Finansiering med service

Köp och använd teknik till kostnader som du har råd med – och inkludera service. Det är vår heltäckande lösning för företag med finansiering och tjänster i ett enda paket.

Vi får dig att komma igång direkt

Modern teknik gör din dagliga verksamhet lättare – så länge allt fungerar som det ska! Vår behovsbaserade finansiering med service ger dig sinnesro under hela livscykeln.

Påfyllning, underhåll och reparationer ingår

Vad är poängen med att ha en toppmodern kaffemaskin på kontoret om den hela tiden är trasig? Har du alltid slut på toner till skrivare och kopiatorer då ingen känner sig ansvarig för att beställa nya? 

Med GRENKE kan du göra mer än bara få den senaste tekniken till ditt företag. Med vårt heltäckande universalpaket får du en kombination av finansiering och service som ger en problemfri drift och maximal effektivitet. Dina behov står i centrum med ett paket som är perfekt skräddarsytt efter dina orderkvantiteter och önskad servicenivå.

Dina fördelar

En maskin, en faktura för uthyrning och service. Det gör det lätt för dig att hålla kostnaderna under kontroll.

Smidigt

Bara en faktura för uthyrning och service

Personligt

Hjälp från en personlig kontaktperson

Säkert

Hög driftsäkerhet

Tilltalande

Utmärkta villkor

Smidigt

Bara en faktura för uthyrning och service

Personligt

Hjälp från en personlig kontaktperson

Säkert

Hög driftsäkerhet

Tilltalande

Utmärkta villkor

Med prisvärd finansiering och i perfekt skick

Industriskrivare och städmaskiner – det är bara två exempel på saker som skulle vara lämpade för finansiering med service.

Ljud & Bildteknik

Du tänker i ljud och bilder. Förverkliga dina idéer – allt du behöver är den rätta utrustningen. GRENKE erbjuder ett enkelt sätt för att finansiera kameror, mikrofoner och belysning.

Kontorsmöbler

När du vill expandera kan det bli en dyr affär att köpa in ny kontorsutrustning. Du kan finansiera allt genom GRENKE, från en enda kontorsstol till en hel reception.

Träningsmaskiner

Du hjälper dina kunder att hålla sig i form. För att göra detta behöver du träningsmaskiner. Oavsett om du bara behöver en crosstrainer eller vill uppgradera hela gymmet har du den perfekta finansieringspartnern i GRENKE.

Frankeringsmaskiner

Ditt företag skickar otaliga brev varje dag. Det är en tidsödande syssla att sätta frimärke på varje brev. Det är därför som du behöver en frankeringsmaskin. Men hur finansierar man det? Det är väldigt enkelt: med oss.

Gaffeltruckar

Att flytta tunga saker är ditt jobb. För att göra detta behöver du gaffeltruckar. De måste tåla mycket – du ska ju när allt kommer omkring bära mycket vikt med dem varje dag. Vi kan hjälpa dig med de tunga lyften när det kommer till finansiering.

IT-hårdvara

Idag är mobila enheter oumbärliga i vardagen. Många anser att de är det enskilt viktigaste verktyget i deras arbete. Men det är inte billigt med datorer, servrar och hårddiskar. Vi vet det – och hjälper dig med finansieringen.

Hotellutrustning

Städutrustning, programvara för administration, möbler till rummen – när man driver ett hotell är det mycket att tänka på. En sak som du slipper att tänka på är finansiering. GRENKE tar hand om det.

Kaffemaskiner

En kopp kaffe är en härlig start på dagen. Det hjälper dig även att komma igenom slöheten efter lunchen. Dela känslan med dina anställda genom att finansiera kaffemaskiner med oss.

Kassasystem

Försäljning är det du lever för, och det som håller dig flytande. Det rätta kassasystemet kan hjälpa dig med detta. Detta innefattar terminaler, kontrollpaneler, skannrar, kvittoskrivare och kassalådor. Men hur finansierar du systemet? Med oss.

Kompressorer

Kompressorer används inom alla typer av anläggningar; från byggarbetsplatser till verkstäder. Oavsett vad du behöver kompressorerna till, kan vi avlasta trycket för dig. Med GRENKE kan du finansiera din utrustning på ett enkelt sätt.

Kopiatorer & skrivare

Kopiatorer och skrivare används mycket frekvent på kontor. Därför måste de vara hållbara. Men högkvalitativa maskiner är ofta mycket dyra. Men med GRENKE är det inte ett problem. Du kan enkelt finansiera kopiatorer och skrivare.

LED-teknik

Du lyser upp världen. LED-teknik är inte bara ett överlägset sätt att ge uttryck till ett rum, utan erbjuder även en enorm potential för kreativitet och innovation. Men det är inte direkt billigt. Vi finns här för dig. Med GRENKE är inte stora kostnader ett problem.

Medicinteknik

Människors hälsa är din högsta prioritet. Du måste kunna lita på utrustningen du använder. Du kan även lita på oss när det är fråga om finansiering av medicinteknik.

Multimediautrustning

Multimediautrustning behövs för alla typer av områden. Detta omfattar projektorer, skärmar och projektordukar, samt skärmhållare, hörlursstativ och mycket mer. Du kan finansiera allt via GRENKE.

Städmaskiner

Håll rent hela tiden – ett motto att leva efter! Men hur klarar man det? Med städmaskiner, dammsugare och högtryckstvättar. Vi hjälper dig att täcka kostnaderna. Med GRENKE kan du finansiera allting.

Säkerhetsteknik & larmsystem

Arbetsplatserna i ditt företag är fulla av värdefull utrustning. Det betyder att du måste skydda dem. Säkerhetssystem, larmsystem och övervakningskameror ansvarar för det – om GRENKE sköter finansieringen.

Programvara

Du har redan maskinvaran. Allt du saknar är applikationerna. Tro det eller ej, men du kan till och med finansiera programvara via GRENKE. 

Telefonisystem

Smidig kommunikation är ofta kritisk i den dagliga verksamheten. Det är därför som kan hjälpa dig att finansiera dina telefonisystem.

Verktyg, maskiner & utrustning

På verkstaden är du omgiven av apparater och maskiner som underlättar ditt arbete. Det påminner mycket om GRENKE – med rätt finansiering.

Elcyklar

Vill du slippa att sitta fast flera timmar i rusningstrafiken, samtidigt som du gör en insats för både miljön och den egna hälsan? Skulle ditt företag kunna skaffa de senaste elcyklarna? Med GRENKE kan du finansiera din personals hälsa och harmoni.

Byggutrustning

Oavsett om du behöver en minigrävare, en grävmaskin, en dumper eller en betongblandare – vi hjälper dig med din utrustning.

1 / 21

Hur det fungerar

Du behöver inte agera längre

UTMANINGEN
En liten advokatbyrå utan egen administration behöver en ny högvärdig skrivare för att framställa juridiska handlingar.


LÖSNINGEN
Advokatbyrån hyr den nya enheten via ett printavtal. Detta avtal innefattar finansiering och en pålitlig servicepartner som ser till att skrivaren fungerar.

Våra produkter hjälper dig att bli produktiv

Skräddarsydda lösningar som är lika skiftande som dina behov.

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00

Vill du hellre hantera serviceaspekten själv?

Om det är så, har vi ändå mycket imponerande lösningar för finansiering som inte skadar din likviditet. Titta själv!

Erfarenhet skapar förtroende

Vi ser oss själva som möjliggörare för entreprenör som vill uppnå mer. Vi gör det genom personlig rådgivning och ekonomiska tjänster som alltid imponerar. Och vi har gjort det sedan 1978.

De omfattande lösningarna för små och medelstora företag

Vårt fokus ligger på små och medelstora företag. Som resultat förstår vi dina behov. Vi kan erbjuda dig lämpliga alternativ för finansiering av driftutrustning.


Detta gäller inte endast för utrustning som används mycket och behöver mycket underhåll, utan många andra tillgångar utöver det.

Bli en GRENKE-partner

Produktivitet mot ett överkomligt schablonbelopp – som återförsäljare kan du verkligen imponera på kunderna med det. Läs mer här.

Dessa lösningar kan också vara intressanta för dig

Ambitiösa entreprenörer ställs inför alla typer av ekonomiska utmaningar. Det är därför som våra lösningar är lika varierade.