Finansiera dina kontorsmöbler

Finansiera allt från skrivbord till ergonomiska stolar, förvaringslösningar eller konferensbordet för kontoret, receptionen eller övriga ytor med GRENKE. Om du ska uppdatera ditt kontor, tänk på finansiering.

Erbjud ett annat sätt att betala för kontorsmöbler

Tillverkar eller säljer du kontorsmöbler? Från skrivbord och stolar till förvaringslösningar och konferensmöbler, vi kan erbjuda dina kunder möjligheten att finansiera sin nya kontorsinredning med GRENKE.

Vi har lång erfarenhet av partnerskap med återförsäljare och tillverkare av kontorsmöbler. GRENKE erbjuder snabba, enkla och flexibla finansieringslösningar och engagerar oss i våra partners mål för att göra deras affär enklare. Precis som det ska vara.

Fördelar för dig

// Att leasa eller hyra kontorsmöbler såsom skrivbord och ergonomiska stolar är ett kostnadseffektivt sätt modernisera ert kontor.
// Välj en månadskostnad som passar ditt företags kassaflöde.
// Din kostnad är fördelad över dina kontorsmöblers förväntade livslängd - när de är redo att uppdateras, så är du det också.
// Dra nytta av den senaste tekniken och följ med i utvecklingen.

Vad GRENKE erbjuder

// Små betalningar istället för stora investeringar med vårt Hyresavtal
// 24, 36, 48 eller 60 månaders avtalsperiod
// Gör fler investeringar med vårt Ramavtal
// Flera kontor över hela Sverige för att ge dig personlig och snabb service

GRENKE erbjuder finansieringslösningar för olika typer av kontorsmöbler, inklusive skrivbord, stolar, konferensbord, skåp och hyllor. Vi kan hjälpa företag med att finansiera sina kontorsmöbler och göra investeringen mer överkomlig.

Genom att välja att finansiera dina kontorsmöbler genom GRENKE får du fördelarna med att sprida kostnaden över tiden och frigöra kapital för andra affärsbehov. Dessutom kan du få tillgång till en bred variation av moderna och ergonomiska kontorsmöbler som kan förbättra arbetsmiljön och produktiviteten för dina anställda.

Genom att samarbeta med GRENKE kan du skapa en anpassad finansieringslösning som passar dina specifika behov och budget. Vi strävar efter att göra finansieringsprocessen smidig och enkel, så att du kan fokusera på att bygga upp och utveckla ditt företag.

Ja, GRENKE kan erbjuda finansieringsalternativ för kontorsmöbler från olika märken. Kontakta oss direkt för att diskutera vilka specifika märken du är intresserad av att finansiera.

Finansiera dina kontorsmöbler

Ditt nästa steg

GRENKE är perfekt utformat för att hjälpa företag av alla former och storlekar med finansieringslösningar. Vi har ett stort antal partners över hela Sverige och erbjuder finansieringsalternativ för alla typer av kontorsmöbler. Vill du veta mer? Ta kontakt med oss så hittar vi en lösning som passar just ert företag.

FINANSIERING MED GRENKE

Få mer information om finansieringslösningarna som GRENKE erbjuder. 

GRENKE I SIFFROR

35,000

Över 35,000 objekt finansierades med GRENKE 2023.

15

15 säljare för snabb och personlig service. 

2004

Öppnade GRENKE på den svenska marknaden.

35,000

Över 35,000 objekt finansierades med GRENKE 2023.

15

15 säljare för snabb och personlig service. 

2004

Öppnade GRENKE på den svenska marknaden.

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00