GRENKE för offentlig sektor

Vi ger kommuner, skolor och den offentliga sektorn den frihet de behöver. Vi ger detsamma för föreningar, politiska partier, förbund, religiösa samfund och deras organisationer. Vi gör detta genom finansiering och personlig rådgivning på lika villkor.

Utomordentliga villkor och enkel handläggning

GRENKE hjälper redan otaliga kommuner och den offentliga sektorn med skräddarsydda finansieringslösningar.

Du kan förlita dig på vår rutin

Fakta är det som har betydelse för dig. Det är just därför som GRENKE är rätt för dig. Vi värdesätts inte bara på den expertis som vi byggt upp under mer än 40 års arbete med offentliga institutioner, utan också för att vi kan erbjuda personlig hjälp för våra kunder, från den inledande kontakten tills avtalet löper ut. Det ger dig trygghet i fråga om ansvarsfull förvaltning av resurser. Vi är även mycket förtrogna med behoven som offentliga budgetar har genom vårt sociala engagemang. Så vad kan du rimligen ha för skäl till att inte välja GRENKE för nästa förfrågan? Inget alls.

Du är i trygga händer med GRENKE

Rutinerad

Transparent

Personligt

Anpassat

Rutinerad

Transparent

Personligt

Anpassat

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00

Våra tjänster hjälper dig framåt

Från 3D-skrivare och bärbara datorer för försäljning ute på fältet till caféutrustning – med GRENKEs finansieringslösningar kan du förbättra produktiviteten, konkurrenskraften och stämningen på arbetsplatsen.

Erfarenhet skapar förtroende

GRENKE ger dig den frihet du behöver för att släppa lös din entreprenörsanda. Allt skräddarsys och till förmånliga villkor.

Det är din framgång som driver oss

Sedan 1978 har vi älskat att hjälpa företag som vill få saker och ting gjorda. GRENKE är en mångsidig möjliggörare för alla typer av organisationer. 

 

Det spelar inte någon roll om du är verksam inom industri, detaljhandel eller servicesektorn. Vi kan hjälpa dig med vår erfarenhet.

Utvalda produktlösningar

Med hjälp av dessa fantastiska tjänster kan vi utveckla din verksamhet: