Finansiera Städmaskiner

Städmaskiner och andra rengöringsmaskiner kan vara en stor investering för företag. Men inte med hjälp av finansiering från oss på GRENKE. Vi hjälper er att skaffa de städmaskiner ni är ute efter.

Erbjud ett finansieringsalternativ för dina städmaskiner

Tillverkar eller säljer du städmaskiner? Vi hjälper dig att leasa eller hyra ut allt från högtryckstvättar och ångrengörare till dammsugare. Vi kan vi erbjuda dina kunder möjligheten att finansiera er utrustning med GRENKE.

Vi har lång erfarenhet av partnerskap med återförsäljare och tillverkare av städmaskiner. GRENKE erbjuder snabba, enkla och flexibla finansieringslösningar och engagerar oss i våra partners mål för att göra deras affär enklare. Precis som det ska vara.

Fördelar för dig

// Ett kostnadseffektivt sätt att förvärva och använda de senaste inom städmaskiner.
// Välj en månadskostnad som passar ditt företags kassaflöde.
// Din kostnad är fördelad över utrustningens förväntade livslängd - när den är redo att uppdateras, så är du det också.
// Dra nytta av den senaste tekniken och följ med i utvecklingen.

 

Vad GRENKE erbjuder

// Om du vill hyra eller leasa din städutrustning arbetar vi med ett stort nätverk av återförsäljare.
// Små betalningar istället för stora investeringar med vårt Hyresavtal.
// 24, 36, 48 eller 60 månaders avtalsperiod, med fast ränta.
// Gör fler investeringar med vårt Ramavtal.
// Flera kontor över hela Sverige för att ge dig personlig och snabb service.

GRENKE erbjuder finansieringslösningar för olika typer av städmaskiner, inklusive dammsugare, golvvårdsmaskiner, högtryckstvättar och rengöringsutrustning för olika ytor. Vi kan hjälpa tillverkare och återförsäljare av städmaskiner med att erbjuda finansieringsalternativ för deras kunder.

GRENKE erbjuder flexibla avtalsperioder för finansiering av städmaskiner. Vanligtvis sträcker sig avtalsperioden över 24, 36, 48 eller 60 månader med en fast ränta.

Ja, GRENKE erbjuder finansieringsalternativ för städmaskiner från olika märken. Kontakta oss direkt för att diskutera vilka specifika märken du är intresserad av att finansiera.

Genom att välja att finansiera städmaskiner istället för att göra en engångsinvestering kan du sprida kostnaden över tiden och frigöra kapital för andra affärsbehov. Dessutom kan du få tillgång till den senaste städutrustningen utan att behöva göra en stor initial investering.

Leasa eller hyr dina städmaskiner nu

Ditt nästa steg

GRENKE är perfekt utformat för att hjälpa företag av alla former och storlekar med finansieringslösningar. Vi har ett stort antal partners över hela Sverige och erbjuder finansieringsalternativ för alla typer av städmaskiner. Vill du veta mer? Ta kontakt med oss så hittar vi en lösning som passar just ert företag.

FINANSIERING MED GRENKE

Få mer information om finansieringslösningarna som GRENKE erbjuder. 

GRENKE I SIFFROR

35,000

Över 35,000 objekt finansierades med GRENKE 2023.

15

15 säljare för snabb och personlig service. 

2004

Öppnade GRENKE på den svenska marknaden.

35,000

Över 35,000 objekt finansierades med GRENKE 2023.

15

15 säljare för snabb och personlig service. 

2004

Öppnade GRENKE på den svenska marknaden.

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00