Objektsfinansiering

Det är ett företags storlek som är hela grejen eller hur? Inte för oss. Oavsett om du är ett lokalt företag eller en global aktör – på GRENKE får du den finansiering du behöver för din utrustning.

Ring oss

Ta kontakt med oss via

+46 8 444 16 70

Må–fr 09.00–17.00

Det du behöver, på det sätt du behöver det

Du behöver ny utrustning och vi har rätt finansiering.

För alla verksamheter

Alltifrån leasing till hyra; vi har rätt finansiering för dig, dina behov och den utrustning du vill ha. Du kan även välja om du vill äga en tillgång eller bara använda den ett tag.

Din tilldelade kontaktperson för GRENKE kommer att utforma en skräddarsydd offert som passar dig perfekt. Vi gör inte skillnad på företag av olika storlek; vi har någonting för alla.

Dina Fördelar

Undrar du vad finansiering med GRENKE har att erbjuda? Du har kommit rätt.

Snabbt

Du behöver inte vänta länge på din nya utrustning.

Anpassat

Vi kommer att skräddarsy vårt erbjudande efter dina behov.

Lätt att planera

Om du väljer oss kan du finansiera en rad olika tillgångar.

Personligt

Vi vill samarbeta med dig för att hitta den rätta typen av finansiering.

Snabbt

Du behöver inte vänta länge på din nya utrustning.

Anpassat

Vi kommer att skräddarsy vårt erbjudande efter dina behov.

Lätt att planera

Om du väljer oss kan du finansiera en rad olika tillgångar.

Personligt

Vi vill samarbeta med dig för att hitta den rätta typen av finansiering.

Det du kan finansiera

Det finns ett stort antal alternativ för objektsfinansiering. Ta en titt på vår lista – du kommer att hitta din drömtillgång. Hittar du inte din produkt? Ta kontakt med oss.

Kassasystem

Försäljning är det du lever för, och det som håller dig flytande. Det rätta kassasystemet kan hjälpa dig med detta. Detta innefattar terminaler, kontrollpaneler, skannrar, kvittoskrivare och kassalådor. Men hur finansierar du systemet? Med oss.

Ljud & Bildteknik

Du tänker i ljud och bilder. Förverkliga dina idéer – allt du behöver är den rätta utrustningen. GRENKE erbjuder ett enkelt sätt för att finansiera kameror, mikrofoner och belysning.

Säkerhetsteknik & larmsystem

Arbetsplatserna i ditt företag är fulla av värdefull utrustning. Det betyder att du måste skydda dem. Säkerhetssystem, larmsystem och övervakningskameror ansvarar för det – om GRENKE sköter finansieringen.

IT-hårdvara

Idag är mobila enheter oumbärliga i vardagen. Många anser att de är det enskilt viktigaste verktyget i deras arbete. Men det är inte billigt med datorer, servrar och hårddiskar. Vi vet det – och hjälper dig med finansieringen.

Frankeringsmaskiner

Ditt företag skickar otaliga brev varje dag. Det är en tidsödande syssla att sätta frimärke på varje brev. Det är därför som du behöver en frankeringsmaskin. Men hur finansierar man det? Det är väldigt enkelt: med oss.

Telefonisystem

Smidig kommunikation är ofta kritisk i den dagliga verksamheten. Det är därför som kan hjälpa dig att finansiera dina telefonisystem.

Kopiatorer & skrivare

Kopiatorer och skrivare används mycket frekvent på kontor. Därför måste de vara hållbara. Men högkvalitativa maskiner är ofta mycket dyra. Men med GRENKE är det inte ett problem. Du kan enkelt finansiera kopiatorer och skrivare.

Städmaskiner

Håll rent hela tiden – ett motto att leva efter! Men hur klarar man det? Med städmaskiner, dammsugare och högtryckstvättar. Vi hjälper dig att täcka kostnaderna. Med GRENKE kan du finansiera allting.

Truckar

Att flytta tunga saker är ditt jobb. För att göra detta behöver du truckar. De måste tåla mycket – du ska ju när allt kommer omkring bära mycket vikt med dem varje dag. Vi kan hjälpa dig med de tunga lyften när det kommer till finansiering.

Kaffemaskiner

En kopp kaffe är en härlig start på dagen. Det hjälper dig även att komma igenom slöheten efter lunchen. Dela känslan med dina anställda genom att finansiera kaffemaskiner med oss.

Medicinteknik

Människors hälsa är din högsta prioritet. Du måste kunna lita på utrustningen du använder. Du kan även lita på oss när det är fråga om finansiering av medicinteknik.

Varuautomater

Oavsett om du vill förenkla för dina anställda, eller ha en skräddarsydd varuatomat för att erbjuda alla dina besökares mat och dryck snabbt och enkelt har GRENKE en lösning som passar dina ambitioner.

Elcyklar

Vill du slippa att sitta fast flera timmar i rusningstrafiken, samtidigt som du gör en insats för både miljön och den egna hälsan? Skulle ditt företag kunna skaffa de senaste elcyklarna? Med GRENKE kan du finansiera din personals hälsa och harmoni.

Träningsmaskiner

Du hjälper dina kunder att hålla sig i form. För att göra detta behöver du träningsmaskiner. Oavsett om du bara behöver en crosstrainer eller vill uppgradera hela gymmet har du den perfekta finansieringspartnern i GRENKE.

Kompressorer

Kompressorer används inom alla typer av anläggningar; från byggarbetsplatser till verkstäder. Oavsett vad du behöver kompressorerna till, kan vi avlasta trycket för dig. Med GRENKE kan du finansiera din utrustning på ett enkelt sätt.

LED-teknik

Du lyser upp världen. LED-teknik är inte bara ett överlägset sätt att ge uttryck till ett rum, utan erbjuder även en enorm potential för kreativitet och innovation. Men det är inte direkt billigt. Vi finns här för dig. Med GRENKE är inte stora kostnader ett problem.

Multimediautrustning

Multimediautrustning behövs för alla typer av områden. Detta omfattar projektorer, skärmar och projektordukar, samt skärmhållare, hörlursstativ och mycket mer. Du kan finansiera allt via GRENKE.

Programvara

Du har redan maskinvaran. Allt du saknar är applikationerna. Tro det eller ej, men du kan till och med finansiera programvara via GRENKE. 

Kontorsmöbler

När du vill expandera kan det bli en dyr affär att köpa in ny kontorsutrustning. Du kan finansiera allt genom GRENKE, från en enda kontorsstol till en hel reception.

Byggutrustning

Oavsett om du behöver en minigrävare, en grävmaskin, en dumper eller en betongblandare – vi hjälper dig med din utrustning.

Hotellutrustning

Städutrustning, programvara för administration, möbler till rummen – när man driver ett hotell är det mycket att tänka på. En sak som du slipper att tänka på är finansiering. GRENKE tar hand om det.

Verktyg, maskiner & utrustning

På verkstaden är du omgiven av verktyg och maskiner som underlättar ditt arbete. Det påminner mycket om GRENKE – med rätt finansiering.

1 / 22

Så här kan finansiering se ut

Steg för steg

UTMANINGEN
Ett sjukhus behöver byta ut alla sjukhussängar. Planen är att göra det avdelning för avdelning istället för alla samtidigt.

 

LÖSNINGEN
Genom ett ramavtal får sjukhuset alltid förmånliga villkor trots att anskaffningen sker vid olika tidpunkter.

Betala mindre, få mer

UTMANINGEN
En maskin går sönder på en verkstad. Verkstaden måste köpa en ny som tål att användas varje dag.

 

LÖSNINGEN
Verkstaden betalar en fast månadskostnad. När hyresperioden är slut kan verkstaden antingen fortsätta att använda utrustningen eller ersätta den med en nyare modell, och därigenom minska risken för ett nytt haveri.

Gör det möjligt för små företag att uträtta stora saker

UTMANINGEN
En liten återförsäljare av organiska livsmedel vill övergå till ett elektroniskt säljsystem. Tråkigt nog är det en dyr affär att köpa in.


LÖSNINGEN
Med ett hyresavtal, betalar återförsäljaren en fast månadskostnad. Det innebär att denne utan problem har råd med det nya kassasystemet.

GRENKE har ännu mer att erbjuda

Följande lösningar kan vara intressanta för dig.

whitepaper

Omfattande universalpaket från GRENKE

Hur kan vi göra finansiering ännu mer bekväm för dig? Svar: genom att kombinera den med tillgångsrelaterade tjänster.

Lång erfarenhet inom finansiering

Vi började finansiera kontorsutrustning 1978. Vi är pionjärer inom vårt område.

Finansiering är ett område där vi verkligen glänser

Vi började inom finansering, och vi har aldrig slutat att erbjuda det. Tvärtom – vårt sortiment har vuxit.

Vi vill ge alla företag möjlighet att finansiera sin utrustning. Det är en tjänst som många nöjda kunder gärna använder.

info

Bli en av våra partner

Som återförsäljare vill du uppfylla dina kunders behov. Med vår hjälp kan du göra just det. Som GRENKE-partner får du flera olika betalningsalternativ och speciella villkor.

Skräddarsydd finansiering för alla typer av verksamheter

Vi erbjuder finansieringsalternativ för alla behov, från leasing till hyra, och anpassar vårt erbjudande efter just ditt företags unika förutsättningar. Med GRENKE som partner får ni en dedikerad kontaktperson som ser till att skapa en lösning som passar er perfekt. Vi diskriminerar inte mellan företag av olika storlekar – hos oss finns något för alla.

 

Erfarenhet skapar förtroende - GRENKE sedan 1978


Vi ser oss själva som möjliggörare för entreprenörer som vill uppnå mer. Vi åstadkommer detta genom personlig rådgivning och finansiella tjänster som ständigt imponerar. Vår långa erfarenhet har gjort oss till experter inom finansiering för små och medelstora företag, vilket innebär att vi förstår era behov och kan erbjuda lämpliga alternativ för att finansiera er driftsutrustning.

Detta gäller inte bara för utrustning som används intensivt och kräver mycket underhåll, utan även för många andra tillgångar. Med GRENKE som partner får ni tillgång till finansieringslösningar som hjälper er att nå er fulla potential och driva er verksamhet framåt.
 

GRENKE har ännu mer att erbjuda

Följande lösningar kan vara intressanta för dig.

Alla företag, oavsett storlek, kan dra nytta av GRENKEs finansieringslösningar. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för både lokala företag och globala aktörer.
 

GRENKE erbjuder olika finansieringsalternativ, inklusive leasing och hyra, anpassade efter ditt företags specifika behov.
 

Ja, GRENKE kan finansiera en rad olika tillgångar, inklusive driftsutrustning, teknik och mycket mer.
 

GRENKEs universalpaket är en heltäckande lösning som kombinerar finansiering med tillgångsrelaterade tjänster, såsom underhåll och reparationer, för att erbjuda en problemfri drift och maximal effektivitet.
 

GRENKE skiljer sig från andra finansieringsbolag genom att erbjuda personlig rådgivning, skräddarsydda lösningar, snabb service och lång erfarenhet inom branschen.
 

GRENKE strävar efter att erbjuda snabb finansiering, vilket innebär att ni inte behöver vänta länge på er nya utrustning. Den exakta tiden kan variera beroende på er specifika situation.

Finansiering med service innebär att ni får tillgång till både finansiering och en pålitlig servicepartner som ser till att er utrustning fungerar optimalt. Det kan inkludera påfyllning, underhåll och reparationer.
 

Ja, GRENKEs finansieringslösningar gör det enkelt att planera dina utgifter genom att erbjuda fasta månadskostnader och en enda faktura för både uthyrning och service.
 

GRENKE anpassar sina finansieringslösningar genom att erbjuda en dedikerad kontaktperson som arbetar tillsammans med dig för att skapa en skräddarsydd lösning som passar ditt företag perfekt.
 

Ja, när hyresperioden är slut kan du välja att fortsätta använda utrustningen eller uppgradera till en nyare modell. GRENKE hjälper dig